Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να γίνω μάνα!»

Η συμβουλή που έδωσε στις γυναίκες

Στην εκπομπή φλΕΡΤ ήταν καλεσμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ όπου μίλησε για τη μητρότητα, τα στερεότυπα που υπάρχουν ακόμα στην ελληνική κοινωνία για την ολοκλήρωση της γυναίκας, αλλά και για τα «όχι» που έχει πει στη ζωή της

Ελληνίδα ηθοποιός: «Βροντούσαν τα σανίδια και λέγαμε ότι έτσι είναι…» 

«Δεν μπορώ, κλαίω!» Η συγκινητική ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

«Αισθάνομαι όλο και πιο ολοκληρωμένη. Η ελληνική κοινωνία σε άλλα είναι μοντέρνα αλλά κυρίως είναι παραδοσιακή έως και συντηρητική. Η γυναίκα για να ολοκληρωθεί έχει αναφορά στον γάμο της και στα παιδιά, τα οποία είναι το θαύμα της ζωής όπως το ονόμασαν. Όμως αυτό δεν είναι για όλες. Η φύση σου αφήνει τον χώρο να αυτολοκληρωθείς με πάρα πολλές ενέργειες. Πρέπει να πάψουμε να θεωρούμε ότι μια γυναίκα πρέπει να έχει αναφορά στον άντρα της και στα παιδιά της για να είναι ολοκληρωμένη, παρά μόνο όταν το θεωρεί. Δεν χρειάζεται κανείς να δικαιολογείται, δεν είναι ενοχή. Ό,τι θέλεις να κάνεις και δεν ενοχλεί τον κόσμο…. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να γίνω μάνα και δε χρειάζεται», είπε η ηθοποιός. 

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο Θέατρο «Άλσος» το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Τα συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της Μιμής Ντενίση

Τάσος Χαλκιάς-Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Όσα είπαν 26 χρόνια μετά το «Λαβ Σόρρυ» 

«Για να φτάσω στο "όχι", είπα πολλά "ναι" που δεν ήθελα. Δεν μπορώ να πω "όχι" αποτρεπτικό αλλά προσπαθώ να το εξηγήσω. Για οτιδήποτε λέω πλέον "ναι" και το κάνω με την ψυχή μου κι επιτυχία έχει μεγάλη και χαρά και βγάζω χρήματα βγάζω. Συνήθως ότι κάνεις για χατίρι κι υποχρέωση ούτε επιτυχία έχει ούτε κι αυτοί που το παίρνουν, το παίρνουν όπως θέλουν», πρόσθεσε, απαντώντας στη Νάντια Κοντογεώργη.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top