Χρήστος Μάστορας: «Μια κορούλα θα την ήθελα» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Δεν είναι έτοιμος για γάμο ο frontman από τις Μέλισσες

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω

Ο πρόσφατος ρόλος του ως νονός της μεγάλης κόρης του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, της Σοφίας, του «ξύπνησε» για τα καλά το πατρικό φίλτρο! 

Χρήστος Μάστορας: Δείτε το χρωματιστό και μοντέρνο σπίτι του!

Καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης, ο Χρήστος Μάστορας, μεταξύ άλλων μίλησε για την καταγωγή του από τη Βόρεια Ήπειρο, τα πρώτα χρόνια που ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα, αλλά και την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Χρήστος Μάστορας

Ιδιαίτερα εξομολογητικός ο Χρήστος Μάστορας στη συνέντευξή του /Φωτογραφία Instagram

«Δε σκέφτομαι τον γάμο στο άμεσο μέλλον γιατί πρέπει να βρεθεί κι ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν υπάρχει για την ώρα. Είμαι όμως παραδοσιακός τύπος. Θα ήθελα παιδάκια, δηλαδή μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή», αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την προσωπική του ζωή.

Γιατί συνάντησε τον Μητσοτάκη ο Χρήστος Μάστορας από τις «Μέλισσες»   

«Προσωπικά δε βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτήν την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες. “Τα αδέλφια μας οι Βορειοηπειρώτες”. Σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε στα media ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποια ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές, αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν κι Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και Βορειοηπειρώτες. Οι Αλβανοί φοβόντουσαν να πουν ότι είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούσαν τη λέξη "Βορειοπειρώτες" για να ενσωματωθούν. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Και έτσι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Τη δική μας εθνική συνείδηση», δήλωσε ο frontman του γκρουπ Μέλισσες.

«Η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια είναι γενετικά ντοπαρισμένη»

Χρήστος Μάστορας Βασιλική Μιλλούση

Ο Χρήστος Μάστορας με τη βαφτιστήρα του και την κουμπάρα του Βασιλική Μιλλούση /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top