Βασίλης Μπισμπίκης: Η ζωή του μέσα από το Instagram του

Από την περσινή σεζόν είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης από την περσινή τηλεοπτική σεζόν είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης. 

Πέρυσι είχε τον ρόλο του Μάνου Βόσκαρη, έναν από τους πιο σκληρούς χαρακτήρες που έχουμε δει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Μέλισσες.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με την πρώην σύζυγό του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έβαλε την σφαγίδα του σε αυτό τον ρόλο κάνοντας συχνά τα social media να γεμίζουν με μηνύματα οργής για τον τρόπο που φερόταν στην Ελένη Σταμίρη.

Φέτος υποδύεται τον αστυνομικό Βασίλη Γιαννούλη στη σειρά «Κομάντα και δράκοι» του Mega.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Ρομαντική απόδραση για δυο στην Ιταλία

«Ο ρόλος, που ερμηνεύω στην σειρά δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο. Είναι θετικός ήρωας, την αγαπούσε την γυναίκα του, η οποία έχει φύγει, αλλά έχει τύψεις και ενοχές», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η σειρά έχει πολύ δρόμο και πραγματικά, υπάρχουν επεισόδια που θα είναι έκπληξη για τον θεατή. Είναι κατά την γνώμη μου το καλύτερο σίριαλ που έχει γυριστεί έως τώρα. Από σενάριο, από υποκριτική και ηθοποιούς είναι πάρα πολύ δυνατό και θα φανερώνονται πράγματα που θα κάνουν τον θεατή να μπαίνει σιγά-σιγά ακόμα πιο πολύ μέσα στην ιστορία» είχε πει στη συνέντευξή του στην «Ελένη».

Τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει τα μέσα και λόγω της προσωπικής του σχέσης με τη Δέσποινα Βανδή. 

Βανδή - Μπισμπίκης επέστρεψαν από Ιταλία: Η αντίδρασή τους στο αεροδρόμιο

Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει αρκετές φορές μαζί με τελευταία φορά την επιστροφή τους από το πρόσφατο ταξίδι τους στη Ρώμη. Βέβαια, φρόντισαν και οι δύο να είναι διακριτικοί, μια στάση που έχουν επιλέξει από την αρχή.

Άλλωστε ο ηθοποιός προτιμούσε πάντα να μιλά μόνο μέσα από τη δουλειά του. 

Στο Instagram του Βασίλη Μπισμπίκη κυριαρχούν οι αναρτήσεις για τα επαγγελματικά του. Δε θα μπορούσαν να λείπουν οι κινηματογραφικές του δουλειές όπως είναι η πολυβραβευμένη ταινία «Η μπαλάντα της τρύπας καρδιάς» αλλά και η θεατρική παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια» στην οποία πρωταγωνιστεί και φέτος. Την ίδια ώρα, ετοιμάζει μία σύγχρονη, drag διασκευή των «Κόκκινων Φαναριών».

Τα «Κόκκινα Φανάρια» ήταν μια αφορμή για να μιλήσει για τα πρώτα χρόνια του στην Αθήνα σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή συνέντευξη.

«Φυσικά ζορίστηκα (σ.σ. στην Αθήνα), ήμουν άφραγκος και ένας χαρακτήρας των άκρων και των καταχρήσεων και αυτό το κομμάτι της ζωής μου έχει μεγάλη σχέση με τα “Κόκκινα Φανάρια” που ετοιμάζουμε, γιατί έζησα μέσα στο περιθώριο. Και μέσα στις μεγάλες ταλαιπωρίες που πέρναγα με μάζευαν κυριολεκτικά οι πουτ@νες και οι τρανς και με φρόντιζαν. Ζούσα στην Ομόνοια, σε ένα ξενοδοχείο, και ήμουνα συγκάτοικός τους. Όταν είχε κρύο με βοηθούσαν πάρα πολύ, μου άνοιγαν τα μπουρδέλα και καθόμουνα στις σόμπες με τις τσατσάδες. Είναι σαν φόρος τιμής σε αυτά τα πρόσωπα η παράσταση, αλλά εμείς εδώ το πάμε ένα βήμα παραπέρα», είπε στη Lifo.

Δείτε το Instagram του Βασίλη Μπισμπίκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top