Δανάη Σκιάδη: Με τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του «Καλάβρυτα 1943»

Ο Νικόλας Παπαγιάννης συμμετέχει επίσης στην ταινία

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Καλάβρυτα 1943» έδωσε -φυσικά- το «παρών» το ζευγάρι των πρωταγωνιστών, Δανάη Σκιάδη και Νικόλας Παπαγιάννης.

Καλάβρυτα 1943: Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερές επώνυμες παρουσίες 

Οι δυο τους πόζαραν μαζί στη λαμπερή πρεμιέρα στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την ηθοποιό να φοράει ένα φανταστικό μάξι φόρεμα, με bold prints σε μπορντό και μαύρο, το οποίο συνδύασε με διακριτικά μαύρα αξεσουάρ, μαύρη τσάντα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Όσο για τον Νικόλα Παπαγιάννη, ήταν επίσης γοητευτικός μέσα στο μαύρο σμόκιν του.

καλαβρυτα 1943

Εντυπωσιακή η Δανάη Σκιάδη/ ΝDP

καλαβρυτα 1943 δαναη σκιαδη

Δανάη Σκιάδη - Νικόλας Παπαγιάννης/ NDP

δαναη σκιαδη νικολας παπαγιαννης

Η Δανάη Σκιάδη για τα «Καλάβρυτα 1943»

«Νομίζω πως μόνο αν δει κανείς την ίδια την ταινία θα έχει πραγματικά αίσθηση για την ουσία και το θέμα της», είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Marie Claire η πρωταγωνίστρια Δανάη Σκιάδη, η οποία στην ταινία υποδύεται τη Μαρία Ανδρέου, μία από τις γυναίκες που βρίσκεται κλειδωμένη στο σχολείο του χωριού, χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει στον άνδρα της και τα παιδιά της.

«Πρόκειται για μια ταινία που περιμένω να βγει στις αίθουσες με μεγάλη λαχτάρα και αγωνία. Μια τεράστια παραγωγή (Στέλιος Κοτιώνης και Foss Productions) που ξεπερνάει κατά πολύ τα μέχρι σήμερα ελληνικά δεδομένα.

Τα ‘’Καλάβρυτα 1943’’ είναι μια ωδή στη μνήμη. Στη μνήμη που κρατάει τον άνθρωπο ζωντανό, γιατί τον συνδέει με το παρελθόν του. Δίνοντας στην οδυνηρή  μνήμη λόγο και χώρο να αναπνεύσει, καταφέρνεις να προχωρήσεις και να λυτρωθείς μέσα από αυτήν. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που με έκανε να θέλω να είμαι κομμάτι αυτής της δημιουργίας. Και φυσικά ο συγκεκριμένος ρόλος. Η Μαρία Ανδρέου. Μια γυναίκα, της οποίας η πορεία μέσα στην ταινία, με ενέπνευσε. Μια ηρωίδα σύνθετη και απλή ταυτόχρονα. Αντιμέτωπη με το αδυσώπητο.

Και φυσικά ο Μαξ Φον Σίντοφ. Το ότι θα συνυπήρχα σε μια ταινία με τον θρύλο αυτό του παγκόσμιου κινηματογράφου ήταν από μόνο του αρκετό όχι απλώς για να με πείσει αλλά να με ενθουσιάσει, όταν μου πρωτομίλησε η Σοφία Δημοπουλου (casting director) και ο Νικόλας Δημητρόπουλος (σκηνοθέτης) -με τον όποιο παρεμπιπτόντως είχαμε ξανασυνεργαστεί πολύ όμορφα και  στο παρελθόν (Alter Ego)- για την ταινία . Last but not least, ο  Νικόλας Παπαγιάννης (σ.σ. σύντροφος της ηθοποιού)», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Δανάη Σκιάδη όταν ρωτήθηκε πώς είναι να συνεργάζεται επαγγελματικά με τον σύζυγό της, απάντησε:

«Με τον Νικόλα είχαμε ονειρευτεί την κινηματογραφική μας συνύπαρξη και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ευχηθεί ένα πιο μαγικό κοινό ξεκίνημα απ’ αυτό. Τον Νικόλα τον θαυμάζω βαθιά και τον θεωρώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και έναν σπουδαίο συνοδοιπόρο. Είναι για εμένα τύχη και τιμή να παίζω μαζί του. Μια συναρπαστική εμπειρία».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top