Κατερίνα Κουβουτσάκη: Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Miss Universe

Η νεαρή καλλονή είναι η πρώτη Star GS Hellas

Κατερίνα Κουβουτσάκη

Ο θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2021 για 11η χρονιά χωρίς καμία διακοπή από την γέννηση τους ως θεσμός, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγείας, κατάφερε να προσφέρει ακόμα μία χρονιά ένα φαντασμαγορικό θέαμα που από πολλούς χαρακτηρίστηκε πρωτόγνωρο μετά από πολλά χρόνια.

H Κατερίνα Κουβουτσάκη είναι η φετινή Star GS Hellas και ταυτόχρονα η Ελληνίδα καλλονή που θα μας εκπροσωπήσει στο Miss Universe 2021.

Κατερίνα Κουβουτσάκη: Η πρώτη Star GS Hellas που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Miss Universe

Η Κατερίνα είναι η πρώτη Star GS Hellas που εκπροσωπεί τη χώρα μας στην κορωνίδα των παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς που φέτος κλείνει 70 χρόνια ζωής και θα διεξαχθεί το Δεκέμβριο στο Ισραήλ.

Η Κατερίνα έχει σπουδάσει κοσμετολογία, είναι 24 ετών, μένει στον Πειραιά και ήδη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες  για το μεγάλο γεγονός. Η ίδια δήλωσε σχετικά με την συμμετοχή της: «Όταν ήμουν μικρή, πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή να γίνω μια πριγκίπισσα ομορφιάς και να λάβω μέρος στα Εθνικά Καλλιστεία της χώρας μου. Μετά από 23 χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου έγινε πραγματικότητα! Είμαι υπερήφανη που είμαι η φετινή STAR GS HELLAS 2021 και θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς που υπάρχει, στο Miss Universe 2021 στο Ισραήλ.

Ως Miss Universe Greece 2021, ο στόχος μου είναι να προωθήσω τον πολιτισμό της χώρας μας στα πέρατα της γης και να δείξω σε όλους το νόημα της Ελληνικής ομορφιάς. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον θεσμό των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS γι’ αυτή τη μοναδική εμπειρία.  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του θεσμού Γιώργο Κούβαρη που πίστεψε σε εμένα από την πρώτη στιγμή, τον αντιπρόεδρο Γεώργιο Δημητράκο και όλη την ομάδα που συντελεί έτσι ώστε η Ελλάδα να φανεί δυναμικά στο Miss Universe μέσω εμένα και κυρίως τους εξής: Τον executive supervisor Στράτο Παφλιωτέλλη και τον γυμναστή των Εθνικών Καλλιστείων Σπύρο Τσουτσάνη που με προετοιμάζει. Πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βάλουμε ξανά την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου.

Η εκπροσώπηση μου στο Miss Universe 2021 ξεκινάει μια νέα παράδοση στην διοργάνωση, εκπροσωπώ τον όμιλο GS HELLAS και την χώρα μου και θέλουμε να δείξουμε με την επιστροφή της Ελλάδας στο Miss Universe πως είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ.

Θέλω να πω πως ο καθένας μας ξεχωριστά έχει τη δίκη του ομορφιά μέσα του και είναι υπέροχο όταν η ομορφιά αυτή βρίσκεται σε αρμονία με την εξωτερική εικόνα. Είμαι έτοιμη να υπερασπιστώ τις αξίες του Miss Universe και να δουλέψουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο για την ανθρωπότητα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top