Στικούδη: Η απάντησή της σε όσους την έκριναν επειδή γύρισε στη δουλειά

Σε αυτούς που γράφουν "παρατάει το παιδί της"

Η Κατερίνα Στικούδη απάντησε για πρώτη φορά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την επιστροφή της στο J2US δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στη δουλειά της 13 μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της, μια απόφαση που σχολιάστηκε έντονα και η ίδια δέχτηκε αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα επέλεξε μια σέξι ενδυματολογική επιλογή για την επιστροφή της, δείχνοντας ότι η καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν διαφοροποιήθηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η ίδια, αν και συνήθως δεν απαντά σε προσωπικά σχόλια, αυτή τη φορά αποφάσισε να απαντήσει με άρθρο της στο Bestofyou.

Κατερίνα Στικούδη: Εκθαμβωτική μόλις 13 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Γράφει μεταξύ άλλων:

«Σε όλους αυτούς λοιπόν που λένε ότι "παρατάει το παιδί της", "δεν είναι καλή μάνα", "την νοιάζει μόνο η προβολή" και άλλα τέτοια, θα μπορούσα να ανταπαντήσω κάνοντας τη ζωή μου reality μέσω των λογαριασμών, όπως τόσοι άλλοι κάνουν, και μάλιστα έχοντας και έσοδα, δείχνοντας ότι είμαι 24 ώρες το 24ωρο με το όμορφο πλάσμα που ήρθε σε τούτο τον κόσμο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Θα μπορούσα να ξεστομίσω ότι η μητέρα μου είναι νέα και ο άντρας μου είναι μοντέρνος και έχουν τη γνώση την προσήλωση και την ικανότητα να φροντίσουν ένα παιδί για μερικές ώρες που θα λείψω. Δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες. Θα μπορούσα επίσης να πω ότι είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και, αφού δώσω πικάντικες λεπτομέρειες για τα τυχόν "θέματα λοχείας" που αντιμετωπίζω, να εξηγήσω πόσο καλά νιώθω. Δεν θα έπειθα κανένα. Θα μπορούσα να εξηγήσω καλύτερα και πιο εμπεριστατωμένα ότι δε ζούμε στο 1932, όταν η γυναίκα ήταν σε σαφώς πιο δύσκολη κοινωνικά και εργασιακά θέση (όχι ότι σήμερα έχει λύσει τα προβλήματά της). Δεν ανοίγεις τέτοια κουβέντα με συζητητή πίσω από το πληκτρολόγιο, δε βγαίνει άκρη. Θα μπορούσα τέλος να αδιαφορήσω και να μη μπω καν στον κόπο να γράψω αυτά τα δυο λόγια….

Όμως έχει κάποια αξία να πούμε το εξής: ότι είναι εντελώς άτοπο να ασχολούμαστε με το αν μια τηλεοπτική παρουσιάστρια επέστρεψε στο πόστο της νωρίς, ή ακόμα και αν κάποιο νέο και άμυαλο, αγενές παιδί προκαλεί τόσο πολύ στα social media, την ώρα που γυναίκες δολοφονούνται σα να μην τρέχει τίποτα, εργαζόμενοι χάνουν τη ζωή τους δουλεύοντας υπερωρίες σε αντίξοες συνθήκες και δεν ανοίγει ρουθούνι, ντρελιβεράδες σκοτώνονται σε τροχαία καθημερινά και "είναι ακόμα μια Τετάρτη", και τόσα άλλα ακόμα. Καιρός να δούμε τις προτεραιότητές μας, να κοιτάξουμε τα χιλιάδες προβλήματα που έχει η κοινωνία μας και πως εμείς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη. Προφανώς τα social media δεν έχουν βοηθήσει και πάρα πολύ….»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top