Σταματίνα Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό: «Έχουμε στιγμές έντασης, στενοχώριας»

«Δεν είμαστε το ζευγάρι που τρώει το πρωινό του ανέμελα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αι αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, τα παιδιά της, αλλά και τον ανταγωνισμό στη δουλειά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το κίτρινο φόρεμα που δίχασε τους followers

«Με τον Θέμη έχουμε στιγμές έντασης, στενοχώριας, προβληματισμού. Δεν είμαστε το ζευγάρι που τρώει το πρωινό του ανέμελα, αλλά προσπαθούμε να τα ξεπερνάμε. Θέλαμε πολύ να δημιουργήσουμε έναν όμορφο οικογενειακό δεσμό για εμάς και τα παιδάκια μας, οπότε κάνουμε και οι δύο συνειδητή προσπάθεια να τα ξεπεράσουμε και να τα αφήσουμε πίσω», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα; »η παρουσιάστρια και πρόσθεσε ότι ο μικρός της γιος τής κάνει παράπονα όταν αργεί να επιστρέψει στο σπίτι.

τσιμτσιλή παιδιά θεμης σοφος

τσιμτσιλή σοφός

Ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Ηρώδειο/ NDP

Τσιμτσιλή: «Είχα την εμπειρία των δύο αποβολών και ξέρω πώς είναι...»

Σε εγρήγοση στο σπίτι, σε εγρήγορση και στη δουλειά, καθώς ο πήχης ανεβαίνει όλο και ψηλότερα από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο ανταγωνισμός νομίζω όλους τους επαγγελματίες μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση, να θέλουμε να προσπαθούμε περισσότερο και να μην εφησυχαζόμαστε. Αλλά αυτή η ζώνη, εάν εξαιρέσεις τα πρώτα δύο χρόνια που ήμασταν μια ψυχαγωγική όαση στην ενημέρωση, από τότε έχει γίνει πολύ συλλεκτική με πολλές επιλογές» ανέφερε η παρουσιάστρια του Happy Day. 

τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια δεν αποκλείει, πάντως, να κάνει κάτι άλλο στην τηλεόραση πέρα από την πρωινή εκπομπή: «Η αλήθεια είναι ότι μ’ αρέσουν οι συνεντεύξεις. Κατά καιρούς έχουμε συζητήσει πράγματα με τον σταθμό που είμαι τα τελευταία 8 χρόνια, αλλά γενικά είμαι της συλλογικής του να μη συνδυάζουμε μαζί πολλά πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top