Πέθανε ο Κώστας Λάσκος - Ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες

Το συγκινητικό «αντίο» του Σπύρου Μπιμπίλα στον Κώστα Λάσκο

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κώστα Λάσκου. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» όπου νοσηλευόταν.

Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση του ήταν πέρσι στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.
Δύο χρόνια πριν, το 2019,  είχε συμμετάσχει και στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε έναν μικρό ρόλο, και συγκεκριμένα αυτό του καλόγερου Πατέρα Νικόδημου, που βοήθησε τον Θωμά Κυπραίο να κρυφτεί στο Μοναστήρι.


«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγάλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θέατρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργάτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό του νοσοκομείου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και  θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλοντας να αποχαιρετήσει τον συνάδελφό του.


Η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Κώστας Λάσκος είχε πολλές ακόμη τηλεοπτικές συνεργασίες. Ανάμεσά τους και σε αυτές στις σειρές «Ένας μήνας και κάτι», «Τμήμα ηθών», «Ταύρος με Τοξότη», «Τα φιλαράκια», «Η γυναίκα της πρώτης σελίδας»κ.α., αλλά και στο θέατρο, με παραστάσεις όπως ο «Καλιγούλας» και οι «Λαντζέρηδες». Ακόμη, στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες «Η Δεξιά τσέπη του Ράσου» (2018), «Μήλα» (2020) και «Άλυτη/Entwined» (2019).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top