Κωστής Μαραβέγιας: Είδα το πρώτο μήνυμα της Τόνιας και είπα «υπάρχει Θεός»

Πώς ένιωσε όταν είδε νύφη την Τόνια Σωτηροπούλου

Στις 11 Οκτωβρίου ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και παντρεύτηκαν στην Ύδρα σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, παρουσία μόλις δέκα καλεσμένων.

Όταν ο Κωστής Μαραβέγιας είχε αποκαλύψει τον γάμο του

Σχεδόν ένα μήνα μετά ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε πρώτη φορά για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και για το πώς ένιωσε όταν την είδε ντυμένη νύφη.

Τόνια Σωτηροπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraveyas (@maraveyas)

«Είδα το πρώτο μήνυμα της Τόνιας και είπα "υπάρχει Θεός". Δεν είμαι ο τύπος που θα κάνω το πρώτο βήμα. Μου έστειλε και μου είπε αν ήμασταν στην ίδια πτήση γιατί άκουσε να χτυπάει ένα κινητό με το “Που να βρω μια να σου μοιάζει”», είπε αρχικά στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος» και στη συνέχεια μίλησε για την πρόταση γάμου: «Δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο πάρα πολύ καιρό και με την έννοια του γάμου που περιμένεις… Ήταν ουσιαστικά ένα τριήμερο, όπως αυτά που έχουμε κάνει στην Ύδρα, στο ίδιο μέρος που μένουμε συνήθως. Προσαρμοστήκαμε με το μέρος για να παντρευτούμε κιόλας και να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας. Παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε διότι είναι ωραίο. Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, γιατί θα κάνετε το ίδιο και δε θέλω… Προφανώς όταν φτάνει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, είναι μία συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή, που μοιράζεται με ανθρώπους που αγαπάει. Και σηματοδοτεί μια νέα εποχή».

«Όταν την είδα πρώτη φορά νύφη, αισθάνθηκα σαν την πρώτη φορά που βγήκα μαζί της. Είναι η ίδια εικόνα. Είναι όλο πιο περιποιημένο, πιο φαντασμαγορικό. αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια. Είναι η συνάντηση, που είναι η απόλυτη ευτυχία των ανθρώπων. Είναι αλήθεια ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Και είναι πολύ ευχάριστο γιατί ήταν μια προσωπική στιγμή», πρόσθεσε ο γνωστός ερμηνευτής.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top