Τόνια Σωτηροπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια 

Όσα είπε για τον πρώην δάσκαλό της, Γιώργο Κιμούλη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Τόνιας Σωτηροπούλου

Πριν από λίγες εβδομάδες η Τόνια Σωτηροπούλου κι ο Κωστής Μαραβέγιας ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου της Ύδρας.

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 το μεσημέρι της Δευτέρας, η όμορφη ηθοποιός μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για τον -πλέον- σύζυγό της. 

Κωστής Μαραβέγιας Τόνια Σωτηροπούλου

Φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού στην Ύδρα /Φωτογραφία Instagram

«Από την αρχή είχα ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα με τον Κωστή από προηγούμενες συναναστροφές και σχέσεις. Ήρθε να με διδάξει κάτι άλλο σε αυτή τη ζωή και να συμπορευτούμε. Είχα αυτή την αίσθηση από την αρχή. Το πρώτο βράδυ που βγήκαμε σκέφτηκα ότι είναι πάρα πολύ αστείος. Μου δημιουργούσε πολλή ευτυχία. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Εγώ ήμουν πάντα πιο κλειστή και πιο dark. Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής. Και μου το μετέδωσε αυτό. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά με την τόση χαρά που αισθανόμουν», είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

Σωτηροπούλου: Η φωτογραφία με τον Μαραβέγια από το ταξίδι του μέλιτος

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν πρόβλημα με το πως να διαχειριστεί τη χαρά της κι αυτό ήταν ένα από τα πολύ σημαντικά θέματα για το οποία συμβουλεύεται τον θεραπευτή της

Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας

Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας σε δημόσια εμφάνισή τους λίγο πριν τον γάμο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κωστής Μαραβέγιας: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο με την Τόνια Σωτηροπούλου

Ερωτηθείσα για την εμπειρία της από τη φοίτηση στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη, αναφέρθηκε σε αυτό που θεωρεί «βασική παθογένεια» στον χώρο του θεάτρου. «Είχα πάει δύο έτη σχολή του Γ. Κιμούλη. Δεν έχω δουλέψει ποτέ μαζί του, ήταν ένας από τους δασκάλους στη Σχολή. Υπήρχε η αίσθηση ότι “εγώ ξέρω καλύτερα, θα σου πω τι θα κάνεις και μπορώ να το κάνω καλύτερα”. Με κάποιους ανθρώπους τα πας καλά, με άλλους όχι. Το πώς εκμεταλλεύεσαι τη θέση ισχύος που κατέχεις ή το ταλέντο είναι μια προσωπική επιλογή. Έχει να κάνει με το πόσο σέβεσαι τον εαυτό σου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στις σχολές στην Ελλάδα, είναι ότι οι καθηγητές είναι ηθοποιοί, που σημαίνει ότι έχουν μεγάλο “εγώ”…», εξομολογήθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top