Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: Βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους

Οι ευχές για τον νεοφώτιστο από τους διάσημους φίλους του ζευγαριού

Δείτε διάφορες φωτογραφίες από τη μεγάλη ημέρα του ζευγαριού

Πριν από μερικές ημέρες, ο Μιχάλης Οικονόμου κι ο Γιώργος Μακρής μοιράστηκαν στα social media την απόφασή τους να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. Μάλιστα, το ζευγάρι των ηθοποιών ανέβασε πολλές φωτογραφίες από την όμορφη στιγμή τους.

Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: Παντρεύτηκαν οι δύο ηθοποιοί

Πάλι μέσα από τα social media, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Τα Καλύτερά μας Χρόνια, έκανε γνωστό ότι βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα «Νικηφόρος».

Γιώργος Μακρής  Μιχάλης Οικονόμου

Ο Γιώργος Μακρής κι ο Μιχάλης Οικονόμου ενθουσιασμένοι την ημέρα του συμφώνου συμβίωσης /Φωτογραφία Instagram

Μιχάλης Οικονόμου: «Θέλω να διαφυλάξω το παιδί μου από κακεντρεχή σχόλια»

«Χθες, ο μικρός μας Νικηφόρος βαπτίστηκε Χριστιανός, κι ήταν η πιο υπερβατική στιγμή της ζωής μου. Παιδί μας, σου εύχομαι να γίνεις ένας ένθεος άνθρωπος, και να παίρνεις φως από τον Άγιό σου, Νικηφόρο τον Λεπρό, να έχεις γύρω σου ανθρώπους που θα τους αγαπάς και θα σε αγαπάνε, όπως όλοι οι φίλοι μας που μας συντρόφευσαν με τις προσευχές τους χθες στη Βάπτισή σου. Να σηκώνεις τον σταυρό που από σήμερα φοράς, με υπομονή, κουράγιο στα καλά και στα δύσκολα, γιατί πλέον δεν είσαι μόνος. Αρκεί να μάθεις να κοιτάς», έγραψε στο instagram ο Μιχάλης Οικονόμου.

Τα σχόλια από τους επώνυμους και μη followers τους έπεσαν βροχή. Ανάμεσα σε αυτούς που έστειλαν ευχές για τον νεοφώτιστο Νικηφόρο ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Μαρία Κίτσου κ.ά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top