Μιχάλης Οικονόμου: «Θέλω να διαφυλάξω το παιδί μου από κακεντρεχή σχόλια»

Όσα αποκάλυψε για τον γιο που μεγαλώνει με τον σύντροφό του

Δείτε όσα είπε ο Μιχάλης Οικονόμου στην εκπομπή της ΕΡΤ

Μετράει αρκετά χρόνια στο θέατρο, ωστόσο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή του στη σειρά της ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια.

Μιχάλης Οικονόμου: «Μεγαλώνω παιδί με τον σύντροφό μου»

Μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4, ο Μιχάλης Οικονόμου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με τον γιο του Νικηφόρο, αλλά και τον σύντροφό του, επίσης ηθοποιό Γιώργο Μακρή.

Μιχάλης Οικονόμου Γιος

Ο Μιχάλης Οικονόμου είναι ένας υποδειγματικός μπαμπάς /Φωτογραφία Instagram

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: «Προσπαθώ να μη μιλάω πάρα πολύ για το παιδί μου. Έχω μιλήσει γι’ αυτό σε κάποιες συνεντεύξεις, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η ορατότητα ομόφυλων ζευγαριών που θέλουν να γίνουν γονείς και το δικαιούνται». 

Μιχάλης Οικονόμου

«Επειδή το παιδί μεγαλώνει και πάει παιδικό σταθμό, θέλω να το διαφυλάξω πια από κακεντρεχή σχόλια που υπάρχουν. Μπορεί να πω κάτι σε εσάς και να το πάρουν μετά 100 ιστοσελίδες και να το πολλαπλασιάσουν. Δεν το αποφάσισα μόνος μου αλλά με τον σύντροφό μου Γιώργο Μακρή που είναι και συνάδερφος κι έχει απόψε πρεμιέρα με το Τρίτο Στεφάνι. Νομίζω ότι η αλλαγή που είναι ουσιαστικό να γίνει πρέπει να συμβαίνει στην καθημερινότητα, στο σχολείο, στους συγγενείς, στον μικρό κύκλο. Θέλω πλέον να το διαφυλάξω», πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top