Μιχάλης Οικονόμου: «Μεγαλώνω παιδί με τον σύντροφό μου»

Γιατί ο ηθοποιός χαρακτηρίζει τον εαυτό του “αόρατο γονιό’’ ;

Ο Μιχάλης Οικονόμου προτιμά να απασχολεί τα ΜΜΕ με τη δουλειά του και όχι με την προσωπική ζωή. Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και μίλησε δημόσια για την απόφασή του εκείνος και ο σύντροφός του να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

Ο Μιχάλης Οικονόμου με τον σύντροφό του

Ο Μιχάλης Οικονόμου με τον σύντροφό του

«Είμαι με τον σύντροφό μου και το παιδί που μεγαλώνουμε, που είναι τώρα 2 ετών. Είναι η χαρά της ζωής και δε μας αφήνει να βαρεθούμε. Νομίζω πως η καρδιά μιλάει σε κάποιες κρίσιμες στιγμές της ζωής, όσο μεγάλες και ιλιγγιώδεις αν μας φαίνονται, αν η καρδιά γλυκαθεί και γύρει προς τα εκεί, σου δίνει τη δύναμη να κάνεις πράγματα που δεν περίμενες ποτέ. Το θεωρώ ως το μεγάλο δώρο της ζωής μου», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up».

Μιχάλης Οικονόμου

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός χαρακτήρισε τον εαυτό του «αόρατο γονιό», αφού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία μόνο ο σύντροφός του σχετίζεται συγγενικά με τον γιο τους.

Ο Μιχάλης Οικονόμου με τον σύντροφό και τον γιο τους

Ο Μιχάλης Οικονόμου με τον σύντροφό και τον γιο τους

«Εμείς είμαστε ομόφυλη οικογένεια, ομόφυλο ζευγάρι που ακόμα στην Πολιτεία δεν υπάρχει κάποιος νόμος να μας καλύπτει. Εγώ συγκεκριμένα, είμαι ο “αόρατος γονιός’’ γιατί ο σύντροφός μου σχετίζεται συγγενικά με το παιδί. Από την άλλη, εμένα δε με καλύπτει κάποια νομοθεσία αυτή τη στιγμή, ώστε να έχω δικαιώματα στο παιδί. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο στην Ελλάδα και να συμπεριλάβει και τα ομόφυλα ζευγάρια. Είναι τραγικό και για το παιδί να το μεγαλώνουν δύο άνθρωποι που η Πολιτεία δε θεωρεί και τους δύο γονείς του. Αυτό πρέπει να αλλάξει», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top