Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: Παντρεύτηκαν οι δύο ηθοποιοί

«Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γιατί…»

Παντρεύτηκαν και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής. Οι δύο ηθοποιοί επισκέφτηκαν το δημαρχείο και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» Μιχάλης Οικονόμου και ο σύζυγός του ανακοίνωσαν το ευτυχές γεγονός μέσα από μια σειρά αναρτήσεών του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Μιχάλης Οικονόμου: «Θέλω να διαφυλάξω το παιδί μου από κακεντρεχή σχόλια»

Ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε το μεγάλο βήμα που έκανε με τον αγαπημένο του, ωστόσο θέλησε να τονίσει πως δε μπόρεσαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, καθώς μέχρι στιγμής η Πολιτεία δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο σε ομόφυλα ζευγάρια.

«Ευχαριστούμε θερμά για τις όμορφες ευχές! Πρέπει όμως εδώ να κάνουμε μια υπενθύμιση, καθώς πολλές ιστοσελίδες έγραψαν πως παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Όχι, δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η Πολιτεία δεν μας δίνει ακόμη το δικαίωμα να το κάνουμε. Υπογράψαμε απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης, άσχετα που εμείς από τη χαρά μας λέμε πως παντρευτήκαμε, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι περισσότερο να κάνουμε από αυτό.

Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια σε αυτή τη χώρα να έχουν τα ίδια δικαιώματα, όχι μόνο για γάμο αλλά και για τεκνοθεσία. Για να είμαστε και εμείς και τα παιδιά μας εξασφαλισμένοι και στη ζωή και στην απώλεια. Ας είμαστε οι εαυτοί μας άφοβα, η αγάπη είναι φως και δεν κρύβεται!».

  

Το ζευγάρι έχει ένα μικρό αγοράκι, το οποίο είναι τριών ετών.

Δείτε τις αναρτήσεις των δυο ηθοποιών στο Instagram: 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top