Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της

«Το δύσκολο κομμάτι τώρα είναι στον πατέρα μου»

Δείτε όσα είπε στο Happy Day η Μπέττυ Μαγγίρα

Πριν από μια εβδομάδα έφυγε από τη ζωή η μητέρας της Ματθίλδης και της Μπέττυς Μαγγίρα, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στην οικογένεια των ηθοποιών.

Βούρκωσε η Μπέττυ Μαγγίρα: Μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, της Νίκης Μαγγίρα, που την έκανε μάλιστα να απουσιάσει τρεις μέρες από την εκπομπή της, Ποιος Είναι Πρωινιάτικα στο OPEN.

«Το να πενθήσεις δικό σου άνθρωπο, είναι ένα τελείως προσωπικό γεγονός. Δεν μπορώ να το κάνω μπροστά στις κάμερες. Έπρεπε να μιλήσω εννοείται, με το που επέστρεψα στην πρώτη εκπομπή. Αλλά κάνουμε ψυχαγωγία και πρέπει να συνεχίσουμε, να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά», είπε αρχικά.

Μπέττυ Μαγγίρα

H Μπέττυ Μαγγίρα σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή της /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τώρα τι βιώνω και πως το διαχειρίζομαι εγώ, είναι καθαρά δικό μου θέμα κι όσος χρόνος κι αν χρειαστεί πρέπει να το κάνω μονή μου και στο σπίτι μου. Η δουλειά και η οικογένειά μου με κάνουν να ξεχνιέμαι. Το δύσκολο κομμάτι τώρα είναι στον πατέρα μου, όχι σε μένα τόσο πολύ», είπε εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια. 

Βαρύ πένθος για τις αδερφές Μαγγίρα - Έχασαν τη μητέρα τους

Θυμίζουμε ότι τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Facebook την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. «Αντίο μανούλα μου. Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου….», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top