Βούρκωσε η Μπέττυ Μαγγίρα: Μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της

Επέστρεψε στην εκπομπή της - Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας

Επέστρεψε στην εκπομπή της, «Ποιος είναι Πρωνιάτικα», μετά τον θάνατο της μητέρας της η Μπέττυ Μαγγίρα. Φανερά συγκινημένη και βουρκωμένη μίλησε στην έναρξη:

«Καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας».

Βαρύ πένθος για τις αδερφές Μαγγίρα - Έχασαν τη μητέρα τους

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Open που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό.

Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου, γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top