Τα Φιλαράκια: Έφυγε από τη ζωή ο Gunther

Η αγαπημένη σειρά προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star

Ήταν γνωστός για τον έρωτα που είχε για τη Rachel (την Jennifer Aniston), τον διπλό λάτε που σέρβιρε και τις δηλητηριώδεις ατάκες τους.

Τι κι αν δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Gunther, ο ιδιοκτήτης του Central Perk, του καφέ που μαζεύονταν τα Φιλαράκια, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της πλοκής για δέκα τηλεοπτικές σεζόν.

Τα Φιλαράκια: Είναι τελικά μαζί η Rachel κι ο Ross;

Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό ότι ο Gunther των Friends, κατά κόσμον James Michael Tyler, νικήθηκε από καρκίνο στον προστάτη κι «έφυγε» σε ηλικία 59 ετών.

James Michael Tyler Τα Φιλαράκια

Ο Gunther είχε... κόλλημα με τη Rachel

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε το περιοδικό People.

Οι χημειοθεραπείες κι ο καρκίνος τέταρτου σταδίου

Στα μέσα Ιουνίου ο ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας του, το οποίο αντιμετώπιζε από το 2018. «Παλεύω με τη διάγνωση τα τελευταία τρία χρόνια, είναι στάδιο τέσσερα τώρα, προχωρημένος καρκίνος, οπότε θα με νικήσει τελικά», είχε πει στο Today, αποκαλύπτοντας πως το διάστημα εκείνο έκανε έναν ακόμα κύκλο χημειοθεραπείας.

Ηθοποιός από τα Φιλαράκια: «Με πλήγωσε που δεν προτάθηκα για Emmy»

Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι έκανε μια θεραπεία ορμονών, αλλά πάνω στην πανδημία ο καρκίνος προχώρησε και «χτύπησε» και τη σπονδυλική του στήλη, προκαλώντας παράλυση στο κάτω μέρος του σώματός του.

James Michael Tyler

Φωτογραφία του James Michael Tyler από το 2012 /Φωτογραφία AP Images

Ο Gunther εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης και στο επεισόδιο επανένωσης, το Friends The Reunion, στο οποίο ήθελε πολύ να παρερευθεί αλλά δεν κατάφερε να είναι μέρος του δια ζώσης: «Ήταν γλυκόπικρο, ήθελα να είμαι στη σκηνή μαζί τους, ήμουν πολύ χαρούμενος που με υπολόγισαν, ήταν απόφασή μου να μην είμαι εκεί γιατί δεν ήθελα να ρίξω το κλίμα, δεν ήθελα να πουν "ο Gunther έχει καρκίνο"».

Friends: Η selfie με τα «Φιλαράκια» που πήρε 5 εκατ. likes!

Το μήνυμα της Aniston στον αγαπημένο της Gunther

Ο… μεγάλος του έρωτας, η Rachel, τον αποχαιρέτησε μέσω Instagram τονίζοντας: «Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα, σε ευχαριστούμε για το γέλιο που έφερες στις ζωές μας, θα μας λείψεις πολύ», έγραψε η Aniston.

Δημοσιεύσεις για την απώλεια του Gunther έκαναν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές από τα Φιλαράκια. 

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top