Ηθοποιός από τα Φιλαράκια: «Με πλήγωσε που δεν προτάθηκα για Emmy»

Είναι μια από τις τρεις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς

Δείτε τα highlights από το Friends The Reunion από τη Φωλιά των Κου Κου

Στην εκπομπή The Howard Stern Show εμφανίστηκε η Courteney Cox, η «Monica» από τα Φιλαράκια με την Jennifer Aniston και τη Lisa Kudrow

Μόνικα Τα Φιλαράκια

Η «Μόνικα» είχε ένα από τους πιο αστείους ρόλους στα Φιλαράκια

Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό της για το γεγονός ότι είναι η μοναδική από τους έξι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς που δεν προτάθηκε για βραβείο Emmy.

Friends: Ηθοποιός της θρυλικής σειράς διαγνώστηκε με καρκίνο

«Σίγουρα. Ναι με πληγώνει συναισθηματικά» παραδέχτηκε η Cox και συνέχισε, «Όταν κάθε μέλος του καστ ήταν υποψήφιο εκτός από εμένα, με πλήγωσε σίγουρα. Ήμουν χαρούμενη για όλους, και τελικά είπα: “Ω, είμαι η μόνη; Αισθάνομαι πληγωμένη”».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ένιωσε δικαιωμένη, όταν έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την πρώτη σεζόν της επόμενης κωμικής σειράς, στην οποία πρωταγωνίστησε, το Cougar Town.

Τα Φιλαράκια: Διαλύθηκε ο αρραβώνας του «Τσάντλερ» λίγο πριν τον γάμο

Courteney Cox

Στα 57 της η Courteney Cox παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή /Φωτογραφία AP Images

«Και τότε το μόνο πράγμα που με έκανε να νιώθω καλά – γιατί όλοι κέρδισαν και πήραν τόσες πολλές διακρίσεις ήταν ότι προτάθηκα την πρώτη χρονιά προβολής της σειράς Cougar Town για Χρυσή Σφαίρα. Σήμαινε τα πάντα για μένα», εξομολογήθηκε η Cox.

Friends The Reunion: Ο Ross δεν μπορεί να ξεχάσει την επανασύνδεση

Ο Stern ρώτησε αν παρακολουθούσε τις τελετές απονομής των Emmy όλα αυτά τα χρόνια που ήταν υποψήφιοι οι συνάδελφοί της. «Πάντα!» υποστήριξε. «Θέλω να κερδίζουν, απλώς θέλω να γίνω μέρος αυτού και δεν ήθελα ποτέ να αφαιρέσω τίποτα από κανέναν. Μερικές φορές θέλω να συμπεριλαμβάνομαι σε ορισμένα πράγματα… κι αυτά τα κορίτσια στη σειρά και τα αγόρια άξιζαν κάθε υποψηφιότητα. Θαυμάζω το ταλέντο και των δύο σας. Εννοώ, ακόμη και τώρα, παρ’ όλο που είμαστε τόσο κοντά, ενθουσιάζομαι όταν παρακολουθώ το The Morning Show… Εννοώ, είναι απίστευτο», είπε η Cox στην Άνιστον. «Και με εσένα, με ό,τι κάνεις» είπε στην Kudrow.

Δείτε περισσότερα για τη σειρά Friends The Reunion που προβάλλεται στο Star

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top