Δώρα Χρυσικού: «Ήταν πολλοί οι λόγοι που μίλησα ανοιχτά για τον καρκίνο»

Όσα εξομολογήθηκε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η γη της ελιάς»

Για τη μάχη της με τον καρκίνο μίλησε ανοιχτά η Δώρα Χρυσικού πριν μερικές μέρες και τώρα, στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν στο να εξομολογηθεί δημόσια τον Γολγοθά που πέρασε με την υγεία της.

Δώρα Χρυσικού: «Στο χειρουργείο με άνοιξαν από πάνω μέχρι κάτω»

δωρα χρυσικού

H Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο: «Ένα αγέννητο παιδί μου έσωσε τη ζωή»

«Δεν ήταν γενναία η απόφαση να μιλήσω για το πρόβλημα της υγείας μου, αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση. Δεν έχω μιλήσει όμως για τους λόγους που με έκαναν να μιλήσω ανοιχτά και οι λόγοι ήταν πολλοί», ξεκαθάρισε αρχικά η πρωταγωνίστρια της σειράς «Η γη της ελιάς».

 «Ο πρώτος είναι διότι είμαι ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής και διαφανής με την έννοια πως δεν έχω μια άλλη ιδιωτική εικόνα. Έτσι διατηρώ και την ηρεμία μου και δεν νιώθω κατακερματισμένη. Από μικρή είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη σε σχέση με την ορατότητα των ανθρώπων, την ισότητα σε διάφορες κοινωνικές ομάδες παλεύω για αυτό σε όλη μου την ζωή. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες. 

Ίσως αν δεν έκανα την σειρά να μην το έλεγα γιατί εκείνη την στιγμή ίσως να ένιωθα πως δεν υπάρχει λόγος να το πω. Παίζοντας όμως σε μια σειρά που βλέπεις καθημερινά, θα έβλεπε ο κόσμος ότι η εικόνα αυτού του ανθρώπου αλλάζει. Δε θα μπορούσα λοιπόν να μην το κάνω. Ο δεύτερος λόγος που το έκανα είναι γιατί το όφειλα ηθικά στους συνεργάτες μου. Και το όφειλα ηθικά γιατί διαγνώσθηκα με αυτό το πράγμα μετά ακριβώς από τον πιλότο», είπε χαρακτηριστικά η Δώρα Χρυσικού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top