Ματίκα – Ιορδανίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Το σοκ ήταν μεγάλο»

«Δεν είχαμε σχέσεις, αλλά η αποκάλυψη μας ξεπερνά»

Για το ελληνικό #metoo και τις κατηγορίες που βαραίνουν τον κουμπάρο τους και πρώην φίλο τους, Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησαν η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης

Θάλεια Ματίκα: Όσα είπε για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη

«Τα στόματα που πρέπει να ανοίγουν, είναι αυτά που έχουν βιώσει βία. Να πάρουν θάρρος και άλλοι χώροι. Μετά τις καταγγελίες, εύχομαι άνθρωποι που αισθάνονταν αδύναμοι να έχουν πάρει δύναμη. Γνωρίζουμε και τους δύο ηθοποιούς που είναι στη φυλακή. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δάσκαλός μου στο Εθνικό. Αισθανόμαστε άσχημα να αναφερόμαστε στο θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, γιατί πίσω από αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν οικογένειες. Αν ήταν το παιδί μου θύμα, θα αντιδρούσα με βία. Επομένως καλό είναι να ανοίγουν τα στόματα και να μη μένουν οι σκελετοί στη ντουλάπα να κροταλίζουν», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Από την πλευρά της η Θάλεια Ματίκα τόνισε πως με το metoo άνοιξε μια συζήτηση που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει. 

Θάλεια Ματίκα: Η συγκλονιστική μαρτυρία της ηθοποιού για την πυρκαγιά

«Είναι πολύ νωπά τα γεγονότα με τις καταγγελίες. Επειδή είχα αποστασιοποιηθεί πολλά χρόνια από τον Πέτρο Φιλιππίδη, το σοκ ήταν συνολικό. Όσο πιο βαριά τα αδικήματα, τόσο πιο μεγάλο το σοκ», είπε.

Όσο για την προσωπική σχέση που είχαν παλιά τόνισαν:

«Είχαμε μια διαπροσωπική σχέση η οποία για κάποιους λόγους έχει λήξει πριν από εννιά χρόνια. Όταν ακούς, όμως, ότι κατηγορείται για βιασμούς, δεν μπορεί να μη σε αγγίξει. Παθαίνεις ένα σοκ», τόνισε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Τάσος Ιορδανίδης: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στη Θάλεια Ματίκα!

Ωστόσο δε θέλησαν να μπουν σε λεπτομέρειες για τους λόγους που είχαν διακόψει κάθε επαφή. 

«Ο λόγος ήταν καθαρά και μόνο επαγγελματικός, και δε θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο», είπε η ηθοποιός, ενώ σχετικά με δηλώσεις της ότι έχει δεχτεί bullying στο θέατρο από γνωστό σκηνοθέτη ξεκαθάρισε ότι «καταλαβαίνω ότι ο συνειρμός μπορεί να παραπέμπει στο Φιλιππίδη, αλλά όχι, δεν ήταν εκείνος».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top