Θάλεια Ματίκα: Όσα είπε για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη

Για ποιο λόγο έχουν χρόνια να μιλήσουν

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Θάλειας Ματίκα και του Πέτρου Φιλιππίδη

Από τον περασμένο χειμώνα άλλαξε η ζωή του Πέτρου Φιλιππίδη, αφού από τις μεγαλύτερες θεατρικές σκηνές βρέθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, με πολλούς από τους παλιούς του φίλους και πρώην συνεργάτες να μιλάνε για αυτόν.

Θάλεια Ματίκα: Η συγκλονιστική μαρτυρία της ηθοποιού για την πυρκαγιά

Τάσος Ιορδανίδης Πέτρος Φιλιππίδης Θάλεια Ματίκα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ανάμεσα στους κουμπάρους του Τάσο Ιορδανίδη και Θάλεια Ματίκα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν η Θάλεια Ματίκα ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων και για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη, που την πάντρεψε με τον επίσης ηθοποιό Τάσο Ιορδανίδη

Eλληνίδα ηθοποιός: «Kαι φονιάς να' σαι, το ταλέντο είναι πάνω απ' όλα»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη Θάλεια Ματίκα στην Επίδαυρο το 2011 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ο Φιλιππίδης δε μας έδειξε στα γυρίσματα ότι είναι αγχωμένος με όλο αυτό»

Η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια ρωτήθηκε αν της έχει στοιχίσει που ένας από τους κατηγορούμενους του ελληνικού #metoo είναι κι ο Φιλιππίδης. «Θέλω να πω καταρχάς ότι με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εννιά για την ακρίβεια, για προσωπικούς λόγους, που δε θα ήθελα να αναφερθούν δημόσια. Από εκεί και πέρα όταν άρχισαν να βγαίνουν αυτές οι καταγγελίες μέσα στην καραντίνα, μας επηρέασε πάρα πολύ, αρρωστήσαμε. Περάσαμε δύο μήνες σε κατάσταση σοκ. Ναι μεν ξέραμε ποιοι άνθρωποι ήταν κακότροποι στο χώρο, αλλά στο πού έφτασε όλο αυτό, πραγματικά, εμένα προσωπικά δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Σε κάθε περίπτωση το να είναι προφυλακισμένοι για τόσο βαριά και σοβαρά αδικήματα δύο άνθρωποι που γνωρίζεις πραγματικά τι να πεις;», απάντησε η Θάλεια Ματίκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top