«Ο Φιλιππίδης δε μας έδειξε στα γυρίσματα ότι είναι αγχωμένος με όλο αυτό»

Όσα είπε πρώην συνεργάτιδά του στο Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Δείτε όσα είπε η Τζένη Διαγούπη στο Love it

Την περσινή σεζόν συνεργάστηκαν στη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο, ενώ γνωρίζονται πολλά χρόνια, αφού και οι δύο έχουν μεγάλη πορεία στο θέατρο.

«Θα ήθελα η υποκριτική να έχει τελειώσει οριστικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η Τζένη Διαγούπη μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στην κωμική σειρά της ΕΡΤ.

Τζένη Διαγούπη

Τζένη  Διαγούπη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όπως είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Μπορώ να σου πω τίμια πως αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν το ζήσαμε για αρκετό χρονικό διάστημα στη σειρά, γιατί απομακρύνθηκε μέσα σε μία εβδομάδα με πρωτοβουλία του καναλιού. Δεν ήταν λύση να σταματήσει η σειρά γιατί δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι σε αυτή. Δε μας έδειξε ποτέ ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι ήταν αγχωμένος με όλο αυτό και πρέπει να πω ότι με εμάς ήταν άψογος επαγγελματίας».

«Άι μωρή χοντρή φάε καμία τυρόπιτα»: Υβριστική επίθεση στην Τζένη Διαγούπη

«Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει τι θα γίνει με τις επαναλήψεις των σειρών. Γνωρίζω ότι κάποια χρήματα χάνονται από τις επαναλήψεις, αλλά νομίζω ότι κοινωνικά δε θα ήταν σωστό να προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι», δήλωσε στη συνέχεια.

«Έχω δουλέψει στον ιστιοπλοϊκό όμιλο κι ως ταμίας, δεν τη φοβάμαι τη δουλειά, ποτέ δεν την φοβόμουν. Έχω κάνει αρκετές δουλειές. Τους πρώτους τρεις μήνες της καραντίνας πέρασα αρκετά μοναχικά. Η συνεργασία μου με τον Ανδρέα Μορφονιό και τη σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο ήρθε σαν δώρο. Έχω εμβολιαστεί και για μένα κι ως... κοινωνικό αγαθό! Οι απατεώνες έχουν προσεγγίσει όλες τις ομάδες για να τους βγάλουν πλαστά πιστοποιητικά», πρόσθεσε η ηθοποιός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top