«Θα ήθελα η υποκριτική να έχει τελειώσει οριστικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Είναι κάθετη η συνάδελφος του κωμικού ηθοποιού

Συνέντευξη σε περιοδικό παραχώρησε η Τζένη Διαγούπη, μιλώντας ανάμεσα σε άλλα για τις καταγγελίες στο ελληνικό θέατρο αλλά και την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ελληνίδα ηθοποιός: «Γιατί δεν κάνεις ένα παιδί; Γιατί δεν μπορώ!»

«Η δική μας συνεργασία ήταν άψογη, δεν είχαμε καμία σχέση με αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε αργότερα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο ΕΓΩ! για τη συνεργασία τους στη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Τζένη Διαγούπη

Η Τζένη Διαγούπη μετράει αρκετά χρόνια στην τηλεόραση και το θέατρο /Φωτογραφία Instagram

«Όταν έσκασε το γεγονός, ο κος Φιλιππίδης αποχώρησε μέσα σε μια εβδομάδα από το σίριαλ. Όταν υπάρχει η κοινωνική κατακραυγή σε ένα πρόσωπο που μπαίνει μέσα από την τηλεόραση στο σπίτι του άλλου, είναι κρίμα να βάλλεται το προϊόν για κάποιον που έχει πράξει αυτό που έχει πράξει», δήλωσε στη συνέχεια σε σχέση με τα συμβάντα που ήρθαν στο φως τον περασμένο Φεβρουάριο. 

H Τζένη Διαγούπη έπεσε θύμα κλοπής - Η ανάρτηση στα social media

Η Τζένη Διαγούπη εξέφρασε και την άποψή της για τον πρέπει να προβάλλονται οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει ο Φιλιππίδης. «Το να προβάλλονται οι σειρές αυτές στην τηλεόραση δε βοηθάει το κοινωνικό καλό. Πιστεύω και να προβαλλόντουσαν τα σίριαλ, δε θα τα έβλεπε ο κόσμος. Είναι ορθή η σκέψη των ασφαλιστικών μέτρων να μην υπάρχουν στην τηλεόραση και πιστέψτε με ότι είμαι από τους πρώτους που επηρεάζεται οικονομικά, μιας και οι επαναλήψεις που έχω δε θα παιχτούν», είπε.

Τζένη Διαγούπη Χαιρέτα μου τον πλάτανο

Σκηνή της Τζένης Διαγούπη από τη σειρά της ΕΡΤ Χαιρέτα μου τον πλάτανο

«Άι μωρή χοντρή φάε καμία τυρόπιτα»: Υβριστική επίθεση στην Τζένη Διαγούπη

Όσον αφορά στην υποκριτική για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τους άλλους καταγγελλόμενους καλλιτέχνες, αν θα έπρεπε να τελειώνει οριστικά; «Ναι. Αυτό θα ήθελα», ήταν η κάθετη απάντησή της. Θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά με τον Φιλιππίδη σε περίπτωση που έβγαινε από την φυλακή; Για άλλη μια φορά η απάντησή της ήταν αρνητική: «Όχι, δε θα μπορούσα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top