Ελληνίδα ηθοποιός: «Γιατί δεν κάνεις ένα παιδί; Γιατί δεν μπορώ!»

Η αφοπλιστική απάντηση που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη

Για όλα μίλησε η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της, όπως για το βάρος της, το bullying που έχει δεχτεί, τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και το θέμα απόκτησης ενός παιδιού

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» της Τετάρτης, η Τζένη Διαγούπη αναφέρθηκε στις αδιάκριτες ερωτήσεις που δέχεται για το πότε θα γίνει μητέρα, αλλά και στους λόγους που την εμποδίζουν να υιοθετήσει.

«Άι μωρή χοντρή φάε καμία τυρόπιτα»: Υβριστική επίθεση στην Τζένη Διαγούπη

Η ηθοποιός με τον καλό της φίλο και συνάδελφο Μέμο Μπεγνή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είναι μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση. Και σε ένα ζευγάρι είναι αδιάκριτη ερώτηση και σε μια γυναίκα που είναι μόνη της και σε έναν άντρα που είναι μόνος του. Γιατί δεν έχεις κάνει ένα παιδί; Κάποιο λόγο θα έχω που δεν έχω κάνει ένα παιδί. Ή μπορεί να το έφερε έτσι και η συγκυρία και να μην έχω πραγματικά κάποιο λόγο. Δεν μπορείς να με ρωτάς συνέχεια “Γιατί δεν κάνεις ένα παιδί;”. Γιατί δεν μπορώ. Οπότε, σε κάλυψα; Όχι…», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

H Τζένη Διαγούπη έπεσε θύμα κλοπής - Η ανάρτηση στα social media

Για τo θέμα της υιοθεσίας είπε: «Αν μπορούσα, θα είχα παιδί ή θα είχα υιοθετήσει, αν μπορούσα. Με ενοχλεί το μοτίβο που επικρατεί στην Ελλάδα με την υιοθεσία και δεν μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top