Νίκος Κουρής: «Mε έκανε να κλειστώ στο σπίτι μου για μία εβδομάδα»

Ο ίδιος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες»

Για μία από τις δύσκολες επαγγελματικές στιγμές της ζωής του μίλησε ο ηθοποιός Νίκος Κουρής.

Ο ίδιος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» και έχει τον ρόλο του Ζάχου.

«Οι Μέλισσες τα έχουν όλα. Είναι καλή η παρέα, το σενάριο, το φως, η εικόνα που θυμίζει σινεμά και αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και με το κλίμα και με το αποτέλεσμα και με τον κόσμο που το αγαπάει. Ο ρόλος είναι εντελώς απέναντι από τα πιστεύω μου. Ο Ζάχος είναι ιδεαλιστής και δεν έχει μυστικά, κίνητρα και φιλοδοξίες. Είναι πλανημένος, πιστεύει ότι από τη Χούντα θα βγει κάτι καλό», δήλωσε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», με αφορμή τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή, Ελενα Τοπαλίδου / Φωτογραφία: NDP

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στην εποχή που την «ψώνισε» αλλά και σε μία από τις δύσκολες στιγμές του επαγγελματικά, όπου αναγκάστηκε να μείνει κλεισμένος στο σπίτι του. 

«Πήρα μια πολύ κακή κριτική από τον Κ. Γεωργουσόπουλο, την πρώτη μου φορά στην Επίδαυρο και δικαίως, είχε γράψει ότι ο 'Νίκος Κουρής κατάφερε στην πιο δραματική τραγική στιγμή της 'Ορέστειας' του Αισχύλου, να βγάλει γέλιο στην Επίδαυρο'. Ήμουν άπειρος, μικρός και ασήμαντος που δεν έφτανε αυτό που έκανα και ο κόσμος γέλασε. Μου στοίχισε πάρα πολύ όπως καταλαβαίνεις και το κατέγραψα. Δεν έβγαινα από το σπίτι μία εβδομάδα. Ήμουν ταμπουρωμένος μέσα και ένιωθα ότι οι τοίχοι γελάνε μαζί μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top