Κούρκουλου: Η αγάπη για τα παιδιά, ο αγώνας να γίνει μαμά και η εγκυμοσύνη

Η Εριέττα Κουρκούλου και ο Βύρων Βασιλειάδης περιμένουν αγοράκι

Τον Αύγουστο του 2020, η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα Κούρκουλου  ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε τον Αύγουστο του 2020 στη Μύκονο/ φωτογραφία NDP

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε τον Αύγουστο του 2020 στη Μύκονο/ φωτογραφία NDP

Ο γάμος του λαμπερού ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο σε στενό οικογενειακό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Εριέττα και Βύρωνας πανντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας/ φωτογραφία NDP
Εριέττα και Βύρωνας πανντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας/ φωτογραφία NDP

«Ο γάμος δεν άλλαξε τίποτα για εμάς. Κάθε φορά που μιλάω για τον σύζυγό μου συγκινούμαι. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι δίπλα σ’ ένα άτομο με τέτοιο απόθεμα αγάπης, που με στηρίζει σε ό,τι θέλω να κάνω και με παρακινεί να γίνομαι καλύτερη. Είναι ένας άνθρωπος μαχητής, τον οποίο θαυμάζω κι ερωτεύομαι περισσότερο κάθε μέρα» είχε δηλώσει σε  συνέντευξή της στο περιοδικό GLOW η Εριέττα Κούρκουλου.

Όπως έχει γράψει η ίδια, γνωρίστηκε με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, στον στίβο της Βουλιαγμένης και οι αγαπημένοι τους προορισμοί είναι τα Κουφονήσια και η Πάρος.


Η προσπάθειά της Εριέττας Κούρκουλου να γίνει μαμά

Η ιδρύτρια του καταφυγίου ζώων Save a Greek Stray είναι αρκετά ενεργή στα social media και μάλιστα στις αρχές Μάϊου είχε γνωστοποιήσει τις προσπάθειες που κάνει, προκειμένου να καταφέρει να γίνει μανούλα.

Εριέττα Κούρκουλου: Η σχέση με τον άντρα της και η επιθυμία να γίνει μαμά

«Ο καθένας από εμάς δίνει έναν αγώνα που δεν ξέρει κανείς. Δώστε αγάπη – είναι δωρεάν και ότι πιο πολύτιμο σε έναν κόσμο στον οποίο συχνά κυριαρχεί το μίσος και η αρνητική ενέργεια. Εγώ προσωπικά δεν έχω νοιώσει πιο πλούσια απ’ ότι ένιωσα διαβάζοντας τις ευχές σας!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες. Σας αγαπάω όλες και αγαπώ και τους άντρες μας που δεν χάνουν ραντεβού στον γυναικολόγο και κρύβουν το δικό τους άγχος για να σταθούν δυνατοί για εμάς» είχε γράψει συγκινώντας τους followers της για τον αγώνα που έδινε.

Εριέττα Κούρκουλου: Η εξομολόγηση για το παιδί που προσπαθεί να αποκτήσει

Σχεδόν έναν μήνα αργότερα, η Εριέττα ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη περιγράφοντας στη λεζάντα την αγωνία που ένιωθε περιμένοντας να περάσουν οι μέρες και να λάβει ένα ευχάριστο τηλεφώνημα από τον γυναικολόγο της. «Οι ημέρες αυτές, μεταφράζονται σε ατελείωτες ώρες ψάχνοντας το διαδίκτυο για τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης - τα όποια βέβαια είναι σχεδόν ολόιδια με εκείνα της περιόδου, αλλά και έναν μάταιο αγώνα για τον εντοπισμό κάποιας εσωτερικής διαίσθησης, η οποία αλλάζει από το ένα λεπτό στο άλλο. Να είσαι αισιόδοξη σου λένε… βοηθάει», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και το φύλο του μωρού

Το άγχος και η αγωνία που βίωσε το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσαν τη θέση τους στα χαμόγελα και την ευτυχία.

Το μεσημέρι της Κυριακής (17/10), η Εριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε μέσω Instagram πως σε λίγους μήνες εκείνη και ο σύζυγός της θα κρατούν στη αγκαλιά τους, το πρώτο τους μωράκι και συγκεκριμένα ένα αγοράκι.

Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

«Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό.
Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά.
Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δε θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’αυτό» έγραψε η μέλλουσα μαμά.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top