Η Ράνια Θρασκιά για το διαζύγιό της: «Είναι ένας καθημερινός αγώνας»

Όσα είπε για τη σχέση με τους δυο γιους της

Δείτε τη συνέντευξη της Ράνιας Θρασκιά στην Ελένη

Μια ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη έδωσε η Ράνια Θρασκιά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της το καλοκαίρι του 2017.

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αλλαγή στην εμφάνιση της Ράνιας Θρασκιά!

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας, απάντησε για το διαζύγιό της αλλά και το πόσο εύκολη ήταν η αλλαγή που συνέβη στην οικογένειά της «Τίποτα δεν είναι εύκολo, τίποτα δεν είναι ανώδυνο. Βλέποντας την εικόνα μετά από χρόνια μπορεί κανείς να ξεχνάει τις μικρές δύσκολες στιγμές, που έχουν κλάμα, απογοήτευση, ματαίωση. Θα έλεγα ότι αυτός είναι ένας καθημερινός αγώνας γιατί το ζευγάρι χωρίζει αλλά η οικογένεια παραμένει οικογένεια, επειδή ο ρόλος του μπαμπά και της μαμάς δεν τελειώνει ποτέ», είπε.

Ράνια Θρασκιά

Η Ράνια Θρασκιά τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το κέντρο ψυχικής υγείας που έχει ανοίξει

«Κάθε οικογένεια έχει τις δικές της δυσκολίες να ξεπεράσει. Θα έλεγα πως σε αυτή τη φάση η ζωή μου ήταν ένας καθημερινός αγώνας για να αλλάξει η μορφή της οικογένειας», πρόσθεσε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν έκρυψε ότι αγαπάει πολύ την τηλεόραση. «Φυσικά και την αγαπάω και φυσικά κι επιδιώκω να είμαι στην τηλεόραση. Μου κακοφαίνεται να μην είμαι στην τηλεόραση. Θυμάμαι στα 19 μου να σβήνω τούρτες και οι ευχές μου ήταν πάντα δύο, η τηλεόραση και το πανεπιστήμιο», είπε για την πολύχρονη τηλεοπτική της πορεία.

Ράνια Θρασκιά: Το συγκινητικό κείμενο που έγραψε για τη γιορτή της μητέρας

«Οι γιοι μου έχουν μεγαλώσει αρκετά, έχουμε μια σχέση με μεγάλο διάλογο και ελευθερία. Τα αγόρια δεν είναι τα πιο επικοινωνιακά. Έχω όνειρα και σκέψεις αλλά περιορίζομαι να τα μοιράζομαι με τους ενήλικους, τον μπαμπά τους κι όχι με εκείνα, όσο μπορώ», δήλωσε για τους δυο γιους που απέκτησε με τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top