Μάρω Κοντού: «Έγραφαν ότι παίρνω πολλά λεφτά, έγινα έξαλλη»

Η μεγάλη ηθοποιός ανακάλυψε το Διαδίκτυο!

Δείτε όσα είπε η Μάρω Κοντού στην Ελένη Μενεγάκη

Είναι μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ μετά από πολλά χρόνια την είδαμε τηλεοπτικά στο σίριαλ Η Γη της Ελιάς. Μάλιστα, για δύο μόλις χρόνια υπήρξε βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.  

Μάρω Κοντού: Πώς έμαθε ότι δε θα κάνει ποτέ παιδί;

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας, η Μάρω Κοντού αναφέθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο που την παρουσιάζουν να παίρνει αρκετά χρήματα από τη βουλευτική σύνταξη και τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών που έχει πρωταγωνιστήσει. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά

Μάρω Κοντού Η Γη της Ελιάς

Η Μάρω Κοντού συμμετέχει στη σειρά του Mega, η Γη της Ελιάς

«Έγραφαν για εμένα ότι παίρνω τόσα πολλά λεφτά και παραπονιόμουν ότι η σύνταξη του ηθοποιού είναι πολύ μικρή. Πρώτον, δεν έχω πάρει βουλευτική σύνταξη, πολύ απλά γιατί ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής», εξήγησε στην παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Δεύτερον, έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ το μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ τον χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα. Όσο για τη σύνταξη της ηθοποιού, είναι 770 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ, γιατί μου γράφανε: "Δεν ντρέπεστε κυρία Κοντού να παίρνετε τόσα πολλά λεφτά"».

Μάρω Κοντού: Το παράπονο της μεγάλης ηθοποιού

Μάρω Κοντού

«Ένας άλλος έγραφε: "Άσε μας ρε Μάρω, ψεύτρα". Έξαλλη έγινα και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Έκατσα κι απάντησα σε όλους. Ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο. Έγινα τρελή, γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα. Να πουν ό,τι θέλουν, αλλά με τρόπο, όχι χυδαία», συμπλήρωσε η Μάρω Κοντού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top