Μάρω Κοντού: Πώς έμαθε ότι δε θα κάνει ποτέ παιδί;

Τι είπε για τον δύσκολο χαρακτήρα του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Η Μάρω Κοντού δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Διέγραψε μια λαμπρή πορεία στον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο.

Η σπουδαία ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον λόγο που δεν απέκτησε παιδιά, αλλά και στον συμπρωταγωνιστή της, Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Δεν μπορούσα να κάνω παιδί»

Η Μάρω Κοντού έμαθε σε μικρή ηλικία ότι δε θα μπορέσει ποτέ να γίνει μητέρα. Στην ηλικία των 35 αποφάσισε να το ψάξει, κάνοντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

«Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: «Δε θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δε θα πάθετε ποτέ καρκίνο εδώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια». Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα. Μου είπε και μια πολύ σημαντική φράση: «Εάν θέλετε, όμως, μπορείτε να υιοθετήσετε και να σας βοηθήσω»».

«Το είχα «φορέσει» τόσο πολύ ότι δε θα κάνω [παιδί], που απαγόρευσα στον εαυτό μου να το θέλει».

«Δε θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ ζευγάρι με τον Κωνσταντάρα»

Η Μάρω Κοντού υπήρξε σε πολλές επιτυχημένες ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου η παρτενέρ του αξέχαστου Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Μάρω Κοντού: Το παράπονο της μεγάλης ηθοποιού

Ωστόσο, οι δυο τους δεν υπήρξαν πότε πραγματικό ζευγάρι και η ίδια εξήγησε τον λόγο. «Χριστός και Παναγία. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε ποτέ ζευγάρι. Δεν ταιριάζαμε καθόλου. Δε μου άρεσε ο χαρακτήρας του. Ήταν βωμολόχος από το πρωί έως το βράδυ. Αυτό το χιούμορ με βωμολοχία δε μου αρέσει, χοντρή βωμολοχία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top