Σωτηροπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Απάντησε αν θα κάνει θρησκευτικό γάμο -Η συνέντευξη της ηθοποιού στη Μελέτη

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου μετά τον πολυσυζητημένο γάμο της στην Ύδρα με τον Κωστή Μαραβέγια

«Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό», είπε αρχικά η ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Σωτηροπούλου – Μαραβέγιας: Πώς γνωρίστηκαν – Το δυνατό love story

Η Τόνια μίλησε πολύ ανοιχτά στη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό.

«Μου έχει κάνει εντύπωση το πόση προσοχή μας έχουν δώσει λόγω αυτού, αλλά και οι ευχές και τα μηνύματα, το οποίο είναι κάτι καταπληκτικό. Ήταν επιλογή μας όσο μπορούμε γενικά να μη μαθευτεί. Όχι, δε θα κάνουμε θρησκευτικό. Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε. Επιλέξαμε την Ύδρα γιατί την αγαπάμε πάρα πολύ».

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της

«Ο Κωστής είναι πραγματικά πολύ σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Αυτό που έγραψε είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω διαβάσει και είναι πολύ τιμητικό το ότι είναι για μένα και αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή. Από την αρχή είχα την αίσθηση για τον Κωστή ότι είναι κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε η Τόνια Σωτηροπούλου.
Η Τόνια Σωτηροπούλου «παίζει» με την κάμερα! /Φωτογραφία Instagram

Η Τόνια Σωτηροπούλου «παίζει» με την κάμερα! /Φωτογραφία Instagram
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top