Σωτηροπούλου – Μαραβέγιας: Πώς γνωρίστηκαν – Το δυνατό love story

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ύδρα με πολιτικό γάμο

Δείτε την Τόνια Σωτηροπούλου νύφη

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μαζί με πολύ λίγους καλούς τους φίλους και τις οικογένειές τους επισφράγισαν τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ύδρα με πολιτικό γάμο και ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί.

Η σχέση τους μετρά ήδη τέσσερα χρόνια και όπως έχουν δηλώσει και οι δυο αρκετές φορές ο ένας είναι οικογένεια για τον άλλο. Όσοι τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι με πολύ χιούμορ που ο ένας σέβεται και θαυμάζει τον άλλο.

Τόνια Σωτηροπούλου: Την έραναν με ροδοπέταλα στο γύρισμα!

«Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά γιατί γνωριζόμασταν ήδη. Έχουμε αρκετούς κοινούς φίλους και είχαμε βρε­θεί στην ίδια παρέα. Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, ούτε εγώ ούτε εκείνος είχαμε στο μυαλό μας ότι θέλαμε να εξελιχθεί σε έρωτα η γνωριμία μας. Μας έδεσε όμως κάτι αυτόματα και μετά από μία εβδομάδα ήμασταν μαζί. Έπειτα από δέκα ημέρες ζήσαμε κιόλας μαζί και πλέον έχουν περάσει τέσσερα χρόνια. Κατά κάποιον τρόπο, ήταν γραφτό να συναντηθούμε» είχε αποκαλύψει  η Τόνια Σωτηροπούλου για τη γνωριμία τους.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Πώς γνωρίστηκαν; 

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Κωστής Μαραβέγιας πριν από έναν χρόνο περίπου στο κανάλι του FIPSTER στο YouTube είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ήρθαν πιο κοντά, για εκείνο το πρώτο ραντεβού αλλά και για το πρώτο μήνυμα που του έστειλε η ηθοποιός.

«Εγώ δεν είμαι ο τύπος που θα κάνει πρώτο βήμα εύκολα. Πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί μια κοπέλα να έχει σχέση, να έχει μία δύσκολη κατάσταση, δεν πάω να μπλέξω. Έλεγα πόσο όμορφη γυναίκα. Μια μέρα μου στέλνει ένα μήνυμα και μου λέει “μήπως είσαι στο αεροπλάνο και έχεις ήχο κλήσης “Που να βρω μια να σου μοιάζει;” Από το πουθενά. Όχι, λέω, ποιος είναι; Τόνια Σωτηροπούλου, λέει. Είναι ένας μπροστά μου που έχει αυτόν τον ήχο… Της είπα όποτε θέλει και επιστρέψει να πάμε να πιούμε ένα ποτό…
Και μια Κυριακή δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, μία αφόρητη μοναξιά… Και σκάει μήνυμα Τόνια Σωτηροπούλου, «Αν έχεις όρεξη σήμερα πάμε να πιούμε το ποτάκι που είχες πει»[…] Τη γνωρίζω, πεθαίνω στο γέλιο… Μετά συνεχίσαμε να βλεπόμαστε και περάσανε από τότε 3.5 χρόνια», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Στο 15ο λεπτό ο τραγουδιστής μιλάει για τη γνωριμία τους

Οι δυο τους αν και δεν αγαπούν την έκθεση και φροντίζουν να προστατεύουν τη σχέση τους, όταν σε συνεντεύξεις τους ερωτώνται απαντούν με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο.

«Αγαπώ πολύ το ταλέντο του, το οποίο πραγματικά δεν έχει όρια. Ο Κωστής μπορεί να κάνει οτιδήποτε. Επίσης, αυτό που θαυμάζω απεριόριστα σε εκείνον είναι ότι δεν κρίνει ποτέ κανέναν. Είναι έτσι ως άνθρωπος, κάτι που πιστεύω πως είναι μεγάλο προτέρημα. Κοιμάται πιο ήσυχος τα βράδια, θεωρεί τους πάντες ίσoυς και βρίσκει σε όλους τους ανθρώπους μια ομορφιά, αποτελώντας και ο ίδιος ένα υπέροχο παράδειγμα για όποιον βρίσκεται γύρω του.

Μου αρέσουν ακόμα η στοχοπροσήλωσή του και το πόσο γρήγορα κάνει τα πράγματα. Μπορεί να είναι τρομερά αναβλη­τικός και να βαριέται, αλλά, όταν πει “θα κάνω αυτό», σε τρεις ημέρες θα το έχει ολοκληρωθεί, είτε πρόκειται για δίσκο εί­τε για ταινία» έχει δηλώσει στο παρελθόν η Τόνια Σωτηροπούλου ενώ όταν σε συνέντευξη του Κωστή Μαραβέγια της είχε ζητηθεί να μιλήσει για εκείνον είπε:

«Ο Κωστής είναι πολλά για μένα. Δεν είναι μόνο ο σύντροφός μου, είναι φίλος μου, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ πιο πολύ από οποιονδήποτε στη ζωή μου. Θέλω η σχέση μας να συνεχίσει όπως είναι».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top