Μπισμπίκης: «Μετά τον Βόσκαρη δεν ήθελα να υποδυθώ άλλο τόσο κακό άνθρωπο»

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Κομάντα και Δράκοι»

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Ελένη Μενεγάκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στη νέα του συνέντευξη για τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι» και αποκάλυψε γιατί ήθελε να παίξει ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν του «κακού» που υποδύθηκε στις «Άγριες Μέλισσες».

Δέσποινα Βανδή: Για ψώνια στην Ερμού με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Βασίλης Μπισμπίκης: Όσα είπε για το Κομάντα και Δράκοι όπου πρωταγωνιστεί

ο μπισμπικης στον ρόλο του βότσκαρη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο ρόλο του Βότσκαρη

«Πιστέψτε με, μετά τον Μάνο Βόσκαρη δεν ήθελα να υποδυθώ έναν άλλο τόσο κακό άνθρωπο. Είπα ''φτάνει''! Θα ήταν πολύ εύκολο για εμένα να αναλάβω έναν παρόμοιο ρόλο αλλά θα ήταν πολύ άδικο για την καριέρα μου γιατί δεν θέλω να μπαίνουν ταμπέλες. Μέσα από την ψυχή μου είπα το ‘’ναι’’ στον ήρωά μου, τον Βασίλη Γιαννούλη, έναν καλό άνθρωπο, χήρο αστυνομικό με τρία παιδιά, που μετακομίζει στην Κρήτη για να έχει μια πιο ανθρώπινη ζωή κοντά στη φύση. Έχει μια έφηβη κόρη, τη 16χρονη Ναυσικά, και βιώνει αυτήν την δύσκολη συνθήκη που ως άντρας καλείται να μιλήσει με την κόρη του για τα προσωπικά της κι όλες τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα της… Έχει κι έναν  γιο, τον Γιώργο, τον οποίον και πρέπει να πιστέψει όταν του μιλάει για το αστρικό του ταξίδι, για το φίλο του, τον Ντόντο και για τη συμμορία των Δράκων ενώ ταυτόχρονα έχει να προσέχει και ένα ακόμα σκανταλιάρη μικρό γιο, τον Αλέξανδρο.

Όταν χάνεται ο ένας γονιός, εκτός από τα παιδιά και ο/η σύζυγος που μένει πίσω έχει να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις. Αναλαμβάνει διπλό ρόλο ως μάνα και πατέρας αλλά πώς να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και των δύο; Ωστόσο, με την αγάπη όλα τα παλεύεις. Ο ήρωάς μου, ο Βασίλης, είναι ένας θετικός χαρακτήρας, ώριμος, προκομμένος. Δεν του αρέσει να παιδεύει κανένα, είναι τόσο καταδεκτικός σε όλα, που όταν το παιδί του θα του πει για αυτό το αστρικό ταξίδι, θα τον αντιμετωπίσει με γλυκύτητα γιατί θέλει κι αυτός να τον καταλάβει» είπε ο γνωστός ηθοποιός στο 7 Μέρες Tv και τη Μαρία Ανδρέου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top