Σπύρος Ντούγιας: Οι Άγριες Μέλισσες και η συμπαρουσίαση με τον Αρναούτογλου

Ο Σέργιος Σεβαστός έχει ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό

O Σπύρος Ντούγιας αναλαμβάνει χρέη συμπαρουσιαστή

Ταλαντούχος, εύστροφος, χαριτωμένος, όμορφος! Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Σπύρου Ντούγια. Μπορεί να είναι μόλις επτά ετών, αλλά έχει «κλέψει» τις καρδιές των τηλεθεατών με τις υποκριτικές του ικανότητες και όχι μόνο.

Ο «Σέργιος Δούκας Junior» από τις «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως θα μας απασχολήσει και στο μέλλον μιας και έχει κάνει δυναμική είσοδο στην τηλεόραση!

Λαμπερή πρεμιέρα στο σινεμά για τις Άγριες Μέλισσες

Η πρώτη φορά που τον είδαμε σε ένα σήριαλ ήταν όταν υποδύθηκε τον  τηλεοπτικό γιο της Κατερίνας Γερονικολού στο «Αν ήμουν πλούσιος».

 

«Εγώ είχα παίξει και στο Αν Ήμουν Πλούσιος. Είχα παίξει σε πολλές διαφημίσεις κι είπαν να με δούνε σε αυτήν τη σειρά. Ήρθα εδώ το στούντιο κάπα κι ήμουν ντροπαλός. Ήμουν με την Κατερίνα Γερονικολού», είχε αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή, μιας και μετά ήρθαν οι… Άγριες Μέλισσες. Στη δραματική σειρά ενσαρκώνει τον μοναχογιό του Νικηφόρου και της Ασημίνας.

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται χαρακτήρες που ο Δούκας είναι Άγιος μπροστά τους

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @agriesmelissesbackstage

Στην πραγματικότητα έχει μία μεγαλύτερη αδερφή, την Ελένη, στην οποία είχε εκφράσει δημόσια τα παράπονά του μιας και την περσινή σεζόν εκείνη προτιμούσε να βλέπει το GNTM και όχι τη σειρά που πρωταγωνιστεί ο αδερφός της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @agriesmelissesbackstage


Ο ταλαντούχος Σπύρος χαίρεται πάρα πολύ που βρίσκεται σε αυτή τη σειρά λέγοντας με χιούμορ: «Δεν έχω άγχος. Τα θυμάμαι τα λόγια. Είμαι ο μόνος που δε διαβάζω τα λόγια μου, όλοι οι άλλοι τα διαβάζουν».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @agriesmelissesbackstage


Ο μικρούλης είναι η χαρά της ζωής και μάλιστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δίνει λάμψει και ενέργεια στο πλατό, καθώς όπως είναι φυσικό είναι η μεγάλη αδυναμία των πρωταγωνιστών όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στα social media.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @agriesmelissesbackstage


Τώρα και συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Σπύρος Ντούγιας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, ο νεαρός πρωταγωνιστής είχε κάνει έκπληξη στον παρουσιαστή όταν εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του με μία τούρτα – υπερπαραγωγή.

Φέτος, αν και είχε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις εκείνος θέλησε να κάνει guest εμφανίσεις στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Θα παίρνει συνεντεύξεις όποτε θέλει και μπορεί. Βέβαια, θα ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον Spiderman, αλλά γνωρίζει πως κάτι τέτοιο δε είναι εφικτό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top