Ασπασία Κουμλή: Πέθανε στα 37 της η life coach των celebrities

H Ασπασία Κουμλή Wood έδινε μάχη με τον καρκίνο από το 2019

Έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 37 η Ασπασία Κουμλή Wood.

H life coach των celebrities το 2019 διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος και από τότε μέχρι και σήμερα έδινε τη δική της «μάχη».

Ήταν πολύ καλή φίλη με την Τόνια Σωτηροπούλου, τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Νίκο Μουτσινά. 

Τον τελευταίο καιρό η Ασπασία Κουμλή βρισκόταν στο Los Angeles μαζί με τον σύζυγο και την οικογένειά της. Έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου, όμως η είδηση έγινε γνωστή χθες μέσα από τη σελίδα της στο Instagram.

Ποια ήταν η Ασπασία Κουμλή

Η Ασπασία Κουμλή Wood γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Μετακόμισε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε χρηματοοικονομικά, Human Resources και Business και ξεκίνησε να δουλεύει στο χρηματιστήριο.

Γύρισε στην Ελλάδα και έγινε επικοινωνιακή σύμβουλος υπουργού στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Μετακόμισε στην Αμερική, όπου επισκέφθηκε δασκάλους εναλλακτικών θεραπειών και διαλογισμού, ενώ συνεργάστηκε με σκηνοθέτες και παραγωγούς του Χόλυγουντ. Επίσης, στο Λος Άντζελες άρχισε να συνεργάζεται με καλλιτέχνες, δημιουργούς και εταιρείες παραγωγής, ανάμεσα στις οποίες και αυτή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Η Ασπασία υπήρξε δημιουργός της μεθόδου FAITH IT TILL YOU MAKE IT – The Manifestation Map. Το 80% των μαθητών της ήταν γυναίκες και η Ασπασία είχε τεχνικές και μεθόδους που είναι σχεδιασμένες ειδικά για εκείνες.

Το μήνυμα για το θάνατο της Ασπασίας Κουμλή:

«Με τεράστια λύπη σας ανακοινώνουμε πως η αγαπημένη μας Ασπασία έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου. Το τελευταίο διάστημα, η επιδείνωση της υγείας της ήταν γρήγορη. Μια άδικη μάχη. Το θετικό και φωτεινό της πνεύμα σε συνδυασμό με την αστείρευτη θετικότητά και γενναιότητά της, μας απέτρεψαν από το να αντιληφθούμε την έκταση του προβλήματος της υγείας της. Μέχρι την τελευταία της στιγμή, η απόλυτη πίστη της ήταν το faith it till you make it. 

Η Ασπασία ήταν ένας άγγελος επί γης. Μια ψυχή που θέλει να χορεύει, να χοροπηδάει, να γελάει και να δημιουργεί. Τώρα προχωράει σε ένα καλύτερο μέρος που θα συνεχίσει σίγουρα να γοητεύει και να μαγεύει τα πάντα γύρω της και μας αφήνει με ενθάρρυνση να ζήσουμε αληθινά, εντονα και γεμάτα.
Με φως, αγάπη και manifestation θα κρατήσουμε όλοι ζωντανή την μνήμη και το έργο της και θα παραμείνουμε μια ομάδα που στηρίζει τα μέλη της, όπως ακριβώς θα ήθελε.

Σας καλούμε προς κατανόηση και σεβασμό στο τρόπο που η οικογένεια Κουμλή-Wood καθώς και η κοινότητα της Faith it Academy παίρνει τον χρόνο της ώστε να επεξεργαστεί την τεράστια αυτή απώλεια.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τρόπους και δράσεις που στόχο θα έχουν να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη, τη διδασκαλία και την αγάπη που προσέφερε απλόχερα σε όλους.
Αναπαύσου εν ειρήνη στο φως, αγαπημένη μας».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top