Ελληνίδα ηθοποιός:  «Έχω δουλέψει ως σερβιτόρα, babysitter και καθηγήτρια»

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τον Καρκίνο

Δείτε όσα είπε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο Happy Day

Με το ταλέντο της εδώ και χρόνια έχει κερδίσει την εκτίμηση του κοινού, των κριτικών και την συναδέλφων της.

Ο λόγος για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που με αφορμή την ταινία Ο Άνθρωπος του Θεού όπου πρωταγωνιστεί, μίλησε στην κάμερα του Happy Day

Καραμπέτη-Συσσοβίτης: Το πρώην ζευγάρι στην ίδια παράσταση!

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τα χρήματα, τις δουλειές που έκανε στο ξεκίνημα της αλλά και την απώλεια του πολύ καλού της φίλου, του Μηνά Χατζησάββα.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στην κηδεία της Μάγιας Λυμπεροπούλου το περασμένο καλοκαίρι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στον χώρο που δραστηριοποιούμαι, που είναι ένας πιο καλλιτεχνικός και δυστυχώς δεν απευθύνεται στον πολύ κόσμο, είναι οι αμοιβές μικρότερες σε σχέση με αυτές των συναδέλφων που κάνουν ένα θέατρο πιο εμπορικό. Εκείνο που με λυπεί είναι ότι όλοι οι Έλληνες καλλιτέχνες που είναι πιο σοβαροί και αρνούνται να κάνουν συμβιβασμούς, αντί να ανταμείβονται ανάλογα με αυτό που προσφέρουν, δυστυχώς είναι στην άλλη πλευρά». 

Το συγκλονιστικό μήνυμα Ελληνίδας ηθοποιού για τον Μηνά Χατζησάββα

«Στο ξεκίνημα μου προτίμησα να είμαι από τα ιδρυτικά στελέχη της πειραματικής σκηνής της τέχνης και, επειδή δεν αμειβόμασταν τότε καθόλου, για να βγάλω τα προς το ζην έκανα πολλές άλλες δουλειές. Δούλευα σε κάποιο μπαρ σαν σερβιτόρα, έκανα την babysitter, δούλευα στα γραφεία πώλησης εφημερίδας στη Θεσσαλονίκη και παρέδιδα μαθήματα μαθηματικών. Ευτυχώς για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ένα δυο χρόνια μόνο» πρόσθεσε, επίσης, η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Φιλαρέτη Κομνηνού Μηνάς Χατζησάββας Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με τη Φιλαρέτη Κομνηνού και τον Μηνά Χατζησάββα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην απώλεια του καλού της φίλου, Μηνά Χατζησάββα. «Είχα την τεράστια ευλογία να έχω στη ζωή μου αυτό το συγκλονιστικό πλάσμα. Ανθρώπους σαν τον Μηνά δεν είναι εύκολο να τους συναντήσει κανείς. Δε θέλω να πω άλλα γιατί συγκινούμαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top