Γάμος στη Μητρόπολη τον Οκτώβριο για τον γιο του τ. βασιλιά Κωνσταντίνου 

Την αγαπημένη του Νίνα Φλορ παντρεύεται ο πρίγκιπας Φίλιππος  

Στιγμιότυπα από τη ζωή της τέως βασιλικής οικογένειας 

Πυρετωδώς ετοιμάζονται για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Μητρόπολη Αθηνών τον Οκτώβριο o πρίγκιπας Φίλιππος -  γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου -  και η αγαπημένη του Νίνα Φλόρ. Το ζευγάρι έχει ήδη τελέσει, τον Δεκέμβριο που πέρασε, τον πολιτικό τους γάμο στο Σεν Μόριτς της Ελβετίας. 

Κωνσταντίνος, Άννα Μαρία  και παιδιά σε επίσκεψη στα Γιάννενα

Κωνσταντίνος, Άννα Μαρία  και οι πρίγκιπες Νικόλαος και Φίλιππος σε παλαιότερη επίσκεψη στα Γιάννενα 

Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Nina Flohr: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους     

Όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη στο ένθετo «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά,  το ζευγάρι είχε κάνει πάρτι για να γιορτάσει τον γάμο του και όχι δεξίωση, όπως συνηθίζεται.  Τότε ο γάμος πάντως ήταν εξαιρετικά λιτός, λόγω της πανδημίας και είχαν παρευρεθεί σε αυτόν ως μάρτυρες ο πατέρας του γαμπρού, Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, και της νύφης, Τόμας Φλορ, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες της Ελβετίας.    

Κωνσταντίνος: Στο Ηρώδειο με τη σύζυγο και τις αδερφές του ο τέως βασιλιάς

Το πρώτο βήμα στην επισημοποίηση της σχέσης του  πρίγκιπα Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ είχε γίνει το καλοκαίρι του 2020, όταν αρραβωνιάσθηκαν στην Ιθάκη, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Η Ελλάδα άλλωστε αποτελεί αγαπημένο προορισμό και για τους δύο. 

Τέως βασιλική οικογένεια  σε βάφτιση μέλους της

Η τέως βασιλική οικογένεια  σε βάφτιση μέλους της

 Βασιλικός γάμος στην Ελλάδα: Παντρεύεται η κόρη του τέως βασιλιά, Θεοδώρα

Ο γάμος τους στη Μητρόπολη της Αθήνας αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά κοσμικά γεγονότα της χρονιάς στη χώρα μας καθώς αναμένεται, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, να παραβρεθούν σε αυτόν γαλαζοαίματοι αλλά και μέλη του διεθνούς τζετ σετ.             

Η Νίνα Φλόρ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καλιφόρνια, ενώ ο 37χρονος πρίγκιπας Φίλιππος εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top