Φίλιππος Γλύξμπουργκ-Nina Flohr: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύτηκε στο Saint Moritz

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας – Μαρίας, Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η εκλεκτή της καρδιάς του Nina Flohr παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Το ζευγάρι, το οποίο είχε αρραβωνιαστεί το περασμένο καλοκαίρι στην Ιθάκη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά του.

Ο γάμος του μικρότερου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της πάμπλουτης κληρονόμου (είναι κόρη του επιχειρηματία Thomas Flohr Ελβετού επιχειρηματία, ιδρυτή και προέδρου γνωστής αεροπορικής εταιρίας) έγινε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο St. Moritz.

Στη λιτή τελετή έδωσαν το «παρών» ο πατέρας του γαμπρού και της νύφης, αντίστοιχα,  οι οποίοι θέλησαν να υπακούσουν τις οδηγίες των αρχών του Ελβετικού κράτους, προκειμένου να προστατευθούν από την πανδημία του κορωνοϊού.

«Η ιδιωτική τελετή του πολιτικού γάμου του Πρίγκιπα Φίλιππου με την Nina–Nastassja Flohr πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου, 2020 στις 11:00 π.μ. στο St. Moritz. Μάρτυρες στην τελετή παρέστησαν ο Βασιλέας Κωνσταντίνος και ο κ. Thomas Flohr τηρώντας όλες τις υγειονομικές οδηγίες του Ελβετικού κράτους. Η άμεση οικογένεια συνεχάρη τους νεόνυμφους αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελετής. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον θρησκευτικό γάμο που επίκειται θα δοθούν σε εύθετο χρόνο», έγραφε η σχετική ανακοίνωση κάτω από τις φωτογραφίες των νεόνυμφων που αναρτήθηκαν στο Instagram.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalsofgreece

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top