Μαρία Ηλιάκη: Για πότε ετοιμάζει τον γάμο της και τη βάπτιση της κόρης της

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια που επέστρεψε στην Ελλάδα

To instastory της Μαρίας Ηλιάκη με την επιστροφή της στην Ελλάδα

Την επιστροφή της στην Ελλάδα και σύντομα και στην τηλεόραση ανακοίνωσε η Μαρία ΗλιάκηΗ παρουσιάστρια επέστρεψε από την Ελβετία, όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της. Τους τελευταίους μήνες  ζούσε στο εξωτερικό μαζί του κι εκεί έφερε στον κόσμο και την κόρη τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

 

Ηλιάκη: Η επιστροφή στην Ελλάδα και η βόλτα στη θάλασσα για ψαράκι!

Η Μαρία Ηλιάκη θα μοιράζει τη ζωή της σε Ελλάδα και Ελβετία, αφού κάθε Σαββατοκύριακο θα παρουσιάζει εκπομπή στο Mega.  

Όσο για το αν θα παντρευτεί με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, αποκάλυψε στην εφημερίδα Real Life πως ο θρησκευτικός τους γάμος θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι μαζί με την βάπτιση της μικρής τους, που θα πάρει το όνομα Κατερίνα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

 

«Νομίζω ότι κάθε μάνα αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη όταν βλέπει το παιδί της. Επειδή εμείς εδώ είμαστε πολύ οι δυο μας, έχω δεθεί πάρα πολύ μαζί της. Όταν μου γελάει, τρελαίνομαι. Το βράδυ πολλές φορές κάθομαι ξύπνια και την κοιτάω. Σκέφτομαι διάφορα, κλαίω κιόλας. Είναι πολλά τα συναισθήματα. Τώρα με πιάνουν κάποιες φοβίες που δεν θα ήθελαν να αυξηθούν, όπως τι θα γίνει αν την πειράξει κάποιος και όλα αυτά. Τα διώχνω αμέσως όμως. Η μητρότητα είναι το πιο ωραίο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί. Πίστευα ότι θα είμαι πιο cool μαμά, αλλά δεν…» περιέγραψε η Μαρία Ηλιάκη. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top