Παναγιώτης Μπουγιούρης: Βρέθηκε ο συγγενής του που είχε εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος για την οικογένεια του ηθοποιού

Μια δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, είχε εξαφανιστεί ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο Γιώργος Μπουγιούρης, στην περιοχή του Γαλατσίου. 

εξαφανιση μπουγιουρης γαλατσι

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Εξαφανίστηκε συγγενής του - Η ανάρτηση στα social

Ο ηθοποιός μέσω social media ζήτησε βοήθεια από τους διαδικτυακούς του φίλους για να αναζητήσουν τον κ. Γιώργο και η περιπέτειά του έληξε αισίως.

παναγιώτης μπουγιουρης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του παιδιού», ο Γιώργος Μπουγιούρης βρέθηκε και παραμένει στο νοσοκομείο μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

«Η περιπέτεια του Μπουγιούρη Γεώργιου, 60 ετών, έληξε σήμερα στις 04/09/2021 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Καθοριστικό ρόλο, στην εύρεση του κύριου Μπουγιούρη, έπαιξε πολίτης που δουλεύει σε περίπτερο στην περιοχή του Γαλατσίου. Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είδε, κατά τις πρωινές ώρες, τον κύριο Μπουγιούρη σε άσχημη κατάσταση και ενημέρωσε άμεσα το ΕΚΑΒ, με το οποίο και διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο. Ο κύριος Μπουγιούρης θα λάβει όλη την απαραίτητη φροντίδα την οποία και χρειάζεται», γράφει χαρακτηριστικά η επιστολή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top