Νάντια Μπουλέ: Η απόφασή της να κάνει το εμβόλιο ενώ θηλάζει

Η γλυκιά αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Δείτε παλαιότερη συνέντευξη της Νάντιας Μπουλέ και όσα είχε πει για τον αγαπημένο της

Η Νάντια Μπουλέ έγινε πριν από λίγο καιρό για πρώτη φορά μαμά, καθώς γέννησε τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. 

Νάντια Μπουλέ: Δείτε τη να θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της

Η ηθοποιός θέλησε να κάνει ένα Q&A στο Instagram και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των ακόλουθών της για την εγκυμοσύνη, την γέννα αλλά και τα νέα επαγγελματικά της σχέδια. 

Νάντια Μπουλέ: Η πρώτη έξοδος 40 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Μία ακόλουθος την ρώτησε ποια είναι η άποψή της για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Φυσικά, η απάντηση της Νάντιας Μπουλέ ήταν αφοπλιστική: «Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Και εγώ το έκανα ενώ θηλάζω»! Σε επόμενη ερώτηση για το αν φοβήθηκε να το κάνει, είπε χαρακτηριστικά: «Φοβήθηκα να μην κολλήσω κορωνοϊό και να μην τον μεταδώσω. Γι’ αυτό και το έκανα»! 

Νάντια Μπουλέ: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Απαντώντας σε ερώτηση για το πως ήταν η γέννα της, ηθοποιός αποφάσισε να αναρτήσει και μια πολλή τρυφερή φωτογραφία από το μαιευτήριο, λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κορούλα της. 

Νάντια Μπουλέ

«Όπως βλέπετε είχα πάει αποφασισμένη να έχω μια καλή εμπειρία τοκετού. Εμένα με βοήθησε πολύ η καλή επικοινωνία με τον γιατρό και την μαία μου. Επειδή με έχετε ρωτήσει πάρα πολλά σε σχέση με αυτό, λέω να κάνω ένα βίντεο για να σας πω αναλυτικά όλα αυτά που με βοήθησαν στον τοκετό» έγραψε χαρακτηριστικά. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top