Εριέττα Κούρκουλου: «Πονάει η ψυχή μου να λέω όχι σε αθώα πλάσματα»

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Δείτε στο βίντεο τι απάντησε η Εριέττα για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει η Εριέττα Κούρκουλου στα ζωάκια! Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες πέρασε στιγμές αγωνίας όταν το καταφύγιό της κινδύνευσε από τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Αττική.

Εριέττα Κούρκουλου: Εκκένωσε το καταφύγιο ζώων της στο Μαρκόπουλο Ωρωπού

Η νεαρή κοπέλα βοηθάει τους πυρόπληκτους και τα ζώα που έχουν ανάγκη από φροντίδα. Ωστόσο, με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από τα InstaStories ξεκαθάρισε πως προτίθεται να σώσει μόνο τα ζώα που πρόκειται να μεταφερθούν σε κάποιο καταφύγιο και όχι αυτά που θα καταλήξουν σε κάποιο σφαγείο.

Εριέττα Κούρκουλου: Η υπόσχεση που έδωσε μετά τις πυρκαγιές

«Από τότε που ξεκίνησαν οι φωτιές, έχω κληθεί να πάρω μια δύσκολη απόφαση. Δυστυχώς έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα εκατοντάδες παραγωγικά ζώα, με αποτέλεσμα οι κτηνοτρόφοι να έχουν μεγάλη ανάγκη από κτηνιατρική υποστήριξη και σανό για τα ζώα αυτά.
Εγώ και η οργάνωσή μου @apromisetoanimals είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε βοήθεια μόνο σε ζώα τα οποία θα μεταφερθούν μετά την θεραπεία τους, σε κάποιο καταφύγιο. Πονάει η ψυχή μου να λέω όχι σε αθώα πλάσματα που αργοσβήνουν, όμως αρνούμαι να δαπανήσω χρόνο και χρήμα για τη φροντίδα ζώων που σε λίγους μήνες θα καταλήξουν στο σφαγείο» έγραψε η ιδρύτρια του Save a Greek Stray.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top