Εριέττα Κούρκουλου: Η υπόσχεση που έδωσε μετά τις πυρκαγιές

Συγκινεί η γεμάτη ελπίδα ανάρτησή της

Δείτε στο βίντεο τι απάντησε η Εριέττα για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα

Το πρωί της Τρίτης τα ζώα που φιλοξενεί η Εριέττα Κούρκουλου στο καταφύγιό της στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, επέστρεψαν σπίτι τους.

Τις προηγούμενες μέρες, λόγω της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στην Αττική, αναγκάστηκε μαζί με εθελοντές να μεταφέρουν τα ζώα που βρίσκονται εκεί σε κάποιο ασφαλές μέρος. 

Εριέττα Κούρκουλου: Εκκένωσε το καταφύγιο ζώων της στο Μαρκόπουλο Ωρωπού

Η κόρη του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση ανέβασε μία συγκλονιστική φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας τα εξής συγκινητικά αλλά κι αισιόδοξα λόγια:

«Σήμερα γυρίζουμε σπίτι μας. Γυρίζουμε στο καταφύγιο που εδώ και εδώ και έξι χρόνια, φιλοξενεί τα ζώα και την ομάδα μας. Είναι ο χώρος στον οποίο έχουμε ζήσει μεγάλες χαρές, αλλά και στεναχώριες που αισθανόμασταν ότι θα μας καταπιούν…

Μια τέτοια στεναχώρια βιώσαμε και πριν λίγες ημέρες, όταν χρειάστηκε να εκκενώσουμε τον χώρο μας για να προστατεύσουμε τα πλάσματα που είναι υπό την φροντίδα μας και μας έχουν δείξει μόνο εμπιστοσύνη και αγάπη, παρά τα όσα έχουν περάσει σε ανθρώπινα χέρια.

Μαίρη Συνατσάκη Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου με τη Μαίρη Συνατσάκη στο καταφύγιο ζώων τον περασμένο Απρίλιο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Φεύγοντας πριν από τέσσερεις ημέρες, δεν γνωρίζαμε εάν και πότε θα καταφέρναμε να επιστρέψουμε. Σήμερα ευτυχώς, δείχνει να τελειώνει ένα μέρος του εφιάλτη μας.

Για χιλιάδες ανθρώπους όμως, ο εφιάλτης αυτός συνεχίζεται. Είναι αυτοί που έχασαν τα σπίτια τους… είναι εκείνοι που έχασαν τα δέντρα που τόσα χρόνια τους έδιναν αναπνοή. Είναι οι δύο οικογένειες που θρηνούν τους ανθρώπους τους.

Και δεν είναι μόνο άνθρωποι.

Εριέττα Κούρκουλου: Η εξομολόγηση για το παιδί που προσπαθεί να αποκτήσει

Είναι και τα ζώα, τα οποία προδόθηκαν από τις δίποδες οικογένειές τους και κάηκαν δεμένα, ή εγκλωβισμένα πίσω από μια μάντρα… είναι οι χελώνες που δεν μπόρεσαν να τρέξουν και τα παραγωγικά ζώα, των οποίων ο χαμός αναγνωρίστηκε μόνο λόγω της οικονομικής τους αξίας, μιας και θα τους στερούταν η ζωή σύντομα έτσι κι αλλιώς.

Για όλους αυτούς που βιώνουν και θα συνεχίσουν να βιώνουν έναν εφιάλτη, εγώ υπόσχομαι να είμαι παρόν. Για όλους αυτούς, υπόσχομαι να χρησιμοποιήσω όλα μου τα μέσα, σε μια προσπάθεια να απαλύνω τον πόνο τους.

Η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη, αλλά υπάρχουν αρκετοί από εμάς που δεν θα ξεχάσουμε. Δεν θα σταματήσουμε να προσφέρουμε όπου υπάρχει ανάγκη και δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε το ανθρώπινο κακό, μέχρι να κερδίσουν οι καλοί, όπως συμβαίνει στις ταινίες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top