Εριέττα Κούρκουλου: Εκκένωσε το καταφύγιο ζώων της στο Μαρκόπουλο Ωρωπού

Το μήνυμά της στο Instagram

Δείτε στο βίντεο τι απάντησε η Εριέττα για τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται όλη η Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα με τις καταστροφικές πυρκαγιές

Εριέττα Κούρκουλου: Η εξομολόγηση για το παιδί που προσπαθεί να αποκτήσει

Ιδιαίτερα στεναχωρημένη είναι και η Εριέττα Κούρκουλου, αφού το καταφύγιο ζώων που έχει δημιουργήσει στο Μαρκόπουλο Ωρωπού απειλήθηκε από τις πύρινες γλώσσες. 

Το απόγευμα της Παρασκευής εκκένωσε το καταφύγιο, προκειμένου να κρατήσει ασφαλή τα ζώα που φιλοξενεί και παρά τις δύσκολες συνθήκες, τα μετέφερε σε ασφαλές μέρος. 

Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου με τα αγαπημένα της ζωάκια /Φωτογραφία Instagram

Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου - Η «μάχη» με τις κρίσεις πανικού

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

«Κάνουμε τεράστια προσπάθεια να εκκενώσουμε το καταφύγιο. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς οι δρόμοι έχουν κλείσει. Πέρα από τα σκυλιά μας τα λατρεμένα, ζουν στον χώρο του καταφυγιου 30 κατσικάκια, ένα άλογο, ένα πόνυ, ένα γαϊδουρακι, 2 γουρουνάκια, 2 αγελάδες, και πολλές κότες. Η μεταφορά και η μετακίνηση όλων αυτών των ζώων είναι πάρα πολύ δύσκολη και κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να τα μεταφέρουμε όλα σε ασφαλές σημειο, με την βοήθεια εθελοντών και φίλων. Ό,τι αγαπήσαμε, ότι γνωρίσαμε και ότι θεωρούσαμε δεδομένο καίγεται μπροστά μας, γύρω μας και πίσω μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τα λόγια συμπαράστασης και για το ενδιαφέρον, συγχωρήστε μας εάν δεν απαντάμε άμεσα σε μηνύματα και τηλέφωνα, βρισκόμαστε σε κατάσταση πανικού. @saveagreekstray», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top