Britney Spears: Βρίσκεται ένα βήμα πριν την… ελευθερία της η ποπ σταρ;

Συμφώνησε να παραιτηθεί από την κηδεμονία ο πατέρας της

Δείτε μερικές από τις... πολυσυζητημένες αναρτήσεις της Britney στο Instagram

Να παραιτηθεί από τον μακροχρόνιο ρόλο του ως «κηδεμόνα» και «διαχειριστή της περιουσίας» της κόρης του, φέρεται να συμφώνησε ο πατέρας της Britney Spears, Jamie, «όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή», σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα

Britney Spears: Καταθέτει για πρώτη φορά κατά της κηδεμονίας του πατέρα της

Η αποχώρηση αυτή θα σηματοδοτούσε μια σημαντική εξέλιξη στον αγώνα της διάσημης τραγουδίστριας για να απελευθερωθεί από τον έλεγχο του πατέρα της. 

Jamie Spears

Ο πατέρας της τραγουδίστριας, Jamie Spears /Φωτογραφία AP Images

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται σχεδόν δύο μήνες από τη στιγμή που η τραγουδίστρια ζήτησε δικαστικά να τερματιστεί η «συμφωνία» που καθορίζει τη ζωή της εδώ και 13 χρόνια, δίνοντας στον πατέρα της την εξουσία για την προσωπική της ζωή και την καριέρα.

Η Britney Spears θέλει να απαλλαγεί από την "κηδεμονία" του πατέρα της

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Guardian, κατά την κατάθεσή του την Πέμπτη, δικηγόρος του Spears ανέφερε ότι «δεν πιστεύει ότι μια δημόσια διαμάχη με την κόρη του για τη συνέχιση της κηδεμονίας, θα ήταν προς το συμφέρον της», προσθέτοντας: «Ο κ. Spears σκοπεύει να συνεργαστεί με το δικαστήριο και με τον δικηγόρο της κόρης του, ώστε να προετοιμάσουν μια ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς».

Θαυμαστές της Britney Spears έξω από το δικαστήριο /Φωτογραφία AP Images

«Συνεχίζει να εξυπηρετεί με ευλάβεια τα καθήκοντά του και δεν πρέπει να ανασταλεί ή να απομακρυνθεί. Είναι πρόθυμος να παραιτηθεί όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, αλλά η μετάβαση πρέπει να είναι ομαλή και να περιλαμβάνει επίλυση ζητημάτων που εκκρεμούν ενώπιον του δικαστηρίου», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του πατέρα της τραγουδίστριας.

Madonna: Στηρίζει δημόσια την... ελευθερία της Britney Spears!

Mathew Rosengart

Ο δικηγόρος της Britney, Mathew Rosengart /Φωτογραφία AP Images

Από την άλλη ο δικηγόρος της ποπ σταρ, Mathew Rosengart, δήλωσε στον Guardian την Πέμπτη ότι η κατάθεση της πλευράς του πατέρας της, ήταν «μια μεγάλη νίκη για εκείνη κι ένα ακόμη βήμα προς τη Δικαιοσύνη», παροτρύνοντάς τον παράλληλα να «παραιτηθεί αμέσως»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top