Britney Spears: Καταθέτει για πρώτη φορά κατά της κηδεμονίας του πατέρα της

Θέλει άμεσα να… απελευθερωθεί!

Δείτε μερικές από τις... πολυσυζητημένες αναρτήσεις της Britney στο Instagram

Έφτασε η πολυπόθητη μέρα όπου η Britney Spears θα καταθέσει για πρώτη φορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, σχετικά με την υπόθεση διαχείρισης της περιουσίας και της καριέρας της από τον πατέρα της James Spears, τα τελευταία 13 χρόνια.

Spears: «Έκλαιγα 2 εβδομάδες όταν είδα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου»

Εδώ κι έναν χρόνο η ίδια κατέστησε σαφές μέσω του δικηγόρου της ότι δε θέλει να συνεχιστεί αυτή η... κηδεμονία, που προέκυψε όταν η σταρ είχε χάσει τον έλεγχο με το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες στο τέλος της προηγούμενης δεκαετίας.

James Spears Britney Spears

Ο πατέρας της ποπ σταρ, James Spears /Φωτογραφία AP Images

«Η πελάτισσά μου ζήτησε ακρόαση κατά την οποία μπορεί να απευθυνθεί η ίδια στο δικαστήριο», είχε πει ο διάσημος δικηγόρος της Spears, Samuel Ingham στο δικαστήριο, προσθέτοντας: «Ζήτησε να γίνει άμεσα».

Britney Spears: Ο πατέρας της χάνει τον απόλυτο έλεγχο στην περιουσία της

Η υπόθεση έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών της από όλο τον κόσμο, οι οποίοι διοργάνωσαν μια εκστρατεία διαμαρτυρίας με το hashtag #FreeBritney για την ασυνήθιστη νομική ρύθμιση που έχει στερήσει στην τραγουδίστρια την ανεξαρτησία της από το 2008.

Britney Spears

Λίγο πριν τα 40 η Britney Spears θέλει να ελευθερωθεί από τον έλεγχο του πατέρα της /Φωτογραφία AP Images

Η ακρόαση έρχεται μια μέρα αφότου οι New York Times δημοσίευσαν εμπιστευτικά έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι η εδώ και χρόνια η Britney έχει αντιταχθεί έντονα στο καθεστώς επιτήρησης από τον πατέρα της.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πόσταρε τα οπίσθιά της στο Instagram

Η ακρόαση θα γίνει στις 13:30 τοπική ώρα κι αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο πλήθος κόσμου που τη λατρεύει, αν και σύμφωνα με τον Guardian δε θα παρευρεθεί στο δικαστήριο, αλλά θα καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top