Στο πλευρό των πυρόπληκτων ο Αργυρός - Η πράξη αγάπης του τραγουδιστή

Όσα ανακοίνωσε μέσω Instagram

«Κύμα» αγάπης και αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους/ βίντεο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (10/08/21)

Σε μια κίνηση αγάπης αναμένεται να προβεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλει να στηρίξει τους πυρόπληκτους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Τις επόμενες ημέρες θα δώσει δύο συναυλίες στην Κύπρο και μέρος των εσόδων αλλά και της αμοιβής του  θα διατεθούν για την στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.
Μαζί με τους συνεργάτες του και με αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να προγραμματίσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες, που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατεθούν για την στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα.
Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12-13/8 στον Πρωταρά της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς, ενώ η επιχείρηση “Nava Seaside” θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας, που διαγνώστηκε πρόσφατα με λευχαιμία.
Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top