Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο Σπύρος Φωκάς - Η έκκληση της οικογένειάς του

Τα νέα για την υγεία του δεν είναι καλά

Αν και ο Σπύρος Φωκάς, ύστερα από 28 μέρες νοσηλείας στο Λαϊκό Νοσοκομείο πήρε εξιτήριο και βρίσκεται πια στο σπίτι του, τα νέα για την κατάσταση της υγείας του δεν είναι καλά.

Σπύρος Φωκάς: «Κράτα γερά! Τα λιοντάρια δε λυγίζουν!» του λένε οι γιατροί

Σύμφωνα με ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη, ο σπουδαίος ηθοποιός είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι μεγάλη η ανάγκη για ένα ειδικό κρεβάτι συγκεκριμένων προδιαγραφών και έναν άνθρωπο να βοηθήσει τη γυναίκα του, που στέκεται βράχος στο πλευρό του.

σπυρος φωκας υγεια

Ο Σπύρος Φωκάς ζει τα τελευταία χρόνια απομονωμένος στο μικρό του σπίτι στο Καλαμάκι Κορινθίας, με την αγαπημένη σύζυγό του, Λίλιαν

Η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη για τον Σπύρο Φωκά:

«Ένας από τους μεγαλύτερους Χολυγουντιανούς ηθοποιούς, ο Έλληνας Σπύρος Φωκάς, χρειάζεται την βοήθειά μας. Σας μεταφέρω έκκληση της συζύγου του Λίλιαν, αλλά και του προσωπικού τους φίλου Θοδωρή Σεργιαδη. Η Λίλιαν με πολλή αξιοπρέπεια έχει ζητήσει βοήθεια από φορείς.. Χωρίς αποτέλεσμα. Ο Σπύρος χρειάζεται άμεσα ένα ειδικό κρεβάτι και έναν άνθρωπο που θα βοηθήσει την Λίλιαν για ν αντιμετωπίσουν τις πολύ άμεσες ανάγκες του Σπύρου. Ζουν στο Καλαμάκι Κορινθίας… Επειδή η μόνη σταθερή αξία που έχει μείνει είναι η αλληλεγγύη, πιστεύω ότι θα βρεθεί ιδιώτης η εταιρεία που θα στηρίξει», σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top