Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έμειναν μόνο τα δάκρυα και ο δράστης άφαντος»

Η ανάρτηση για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα

Μία νύχτα – εφιάλτη πέρασαν όλοι οι Έλληνες παρακολουθώντας είτε από κοντά είτε από την τηλεόραση και το Internet τα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει σε Αττική, Εύβοια και Ηλεία με τις τεράστιες φλόγες να «καταπίνουν» δάση, σπίτια, περιουσίες και άτυχα ζώα.

Πύρινη κόλαση στην Αττική: Στις φλόγες η Ιπποκράτειος Πολιτεία

Εύβοια: Εκκενώνονται κι άλλα χωριά – Απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι

Η κινητοποίηση στα social media είναι μεγάλη και πολλοί είναι οι διάσημοι που σπεύδουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ανάμεσά τους και η Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία έκανε μία ανάρτηση – κόλαφο στον λογαριασμό της στο Instagram:

«Τα ‘’γιατί’’ αποσύρθηκαν πια κουρασμένα. Έμειναν μόνο τα δάκρυα. Παραδομένη όλη η χώρα στο μεγαλύτερο έγκλημα, αλλά ο… δράστης άφαντος. Έγινε καπνός. Έγιναν όλα καπνός. Καπνός και στάχτη.
Σκαλίζοντάς τη θα βρεις μόνο τις πνιγηρές ανάσες πυροσβεστών και εθελοντών που πάλεψαν, τους λυγμούς των ζώων που δεν πρόλαβαν, την απόγνωση των ανθρώπων που απώλεσαν. Όχι, δικαιοσύνη δεν θα βρεις. Ούτε μεταμέλεια. Μάταια σκαλίζεις. Θλίψη. Μόνο Θλίψη. Και μια αρχαία οιμωγή που φτάνει από το σύμπαν στ’ αποκαΐδια μιας σύγχρονης Ελλάδας, παντοιοτρόπως πληγωμένης: ΦΕΥ!»
, έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Έλενα Ασημακοπούλου: «Οι κόποι μιας ζωής σε δύο βαλίτσες» 

Εκκενώθηκε το καταφύγιο ζώων της Κατρίνας Τσάνταλη

Δείτε την ανάρτηση της Βίκυς Χαζτηβασιλείου στο Instagram:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top