Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Όσα έγραψε για τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Οι δύο ηθοποιοί είχαν έρθει σε δημόσια αντιπαράθεση!

Δείτε ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σχεδόν μια δεκαετία έχει περάσει από την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον νεαρό τότε ηθοποιό Πέτρο Μπουσουλόπουλο, μετά τις δηλώσεις του δεύτερο στο πρωινό του Mega και τον Γιώργο Λιάγκα για το ποιους θεωρεί τους 3 καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς.

Έλληνας ηθοποιός: «Δε δίνω συνεντεύξεις γιατί μου έκαναν γελοίες ερωτήσεις»

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο οποίος στην αρχή δεν ήθελε να απαντήσει για να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο και μετά από επίμονες ερωτήσεις του πάνελ, αποφάσισε να επιλέξει τρεις νέους ηθοποιούς, πιο κοντά στη δική του ηλικία, αφήνοντας έξω από την τριάδα τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και τον Γιάννη Μπέζο, οι οποίοι τον βοήθησαν στο ξεκίνημά του στο θέατρο και την τηλεόραση.

Την επόμενη ημέρα, σε τηλεφωνική επαφή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έδειξε ανοιχτά την οργή του για την απάντηση του Πέτρου Μπουσουλόπουλου απαντώντας ότι «το θέατρο δεν έχει ηλικίες. Ο Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Με μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν έφυγε από την Αθήνα για να ζήσει στη Ρόδο λόγω του Φιλιππίδη.

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Μάρκος από το σήριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί»;

Η ανάρτηση του Πέτρου Μπουσουλόπουλου

«Καλησπέρα! Με αφορμή́ το ποστ του συνάδελφου Aris Laskos, τα σχόλια συναδέλφων από κάτω (και για να μαι ειλικρινής) και μιας περιρρέουσας ατμόσφαιρας χρόνων γύρω από μένα, αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ευγενείς προθέσεις αυτου του ποστ του Άρη Λάσκου, οφειλω να διευκρινήσω τα εξής: Καταρχας συμφωνώ απολυτως με τα λεγόμενα του, αναγνωρίζοντας τον αγώνα που κάνει το ΣΕΗ σχετικά με όλο αυτό που συμβαίνει και που διαφαίνεται απολυτως! Οφειλω να πω πως ενώ πράγματι το συγκεκριμένο γεγονος (περα από το τεράστιο σοκ, λύπη και αηδία) που μου χε προκαλέσει τότε, θα μπορούσε να σταθεί αρνητικά καταλητικο για την μετέπειτα πορεία μου στο χώρο, αυτό δε συνεβει.

Είχα τη δύναμη, και αν θέλετε την ψυχραιμία, να καταλαβω, να αξιολογήσω, να σιχαθώ και να βάλω τελικά στο «απέναντι πεζοδρόμιο» τέτοιες συμπεριφορές σαν του Φιλιππιδη. Όχι πως δεν ήταν πικρό, η δύσκολο ακόμα και τρομακτικό! Δεν θέλω όμως επουδενί να δημιουργηθεί η εντύπωση πως "εγκατέλειψα" την Αθήνα και τη δουλειά λόγω του συγκεκριμένου προσώπου. Αυτό με "θίγει" χειρότερα ως εντύπωση, 1ον διότι δεν εγκατέλειψα καμία δουλειά… Άλλαξαν απλώς οι καλλιτεχνικές μου προτεραιότητες και βλέψεις. 2ον στη Ρόδο βρέθηκα για προσωπικούς λόγους και 3ον διότι στην παρούσα φάση είμαι πιο ενεργός και γεμάτος καλλιτεχνικά από ποτε! Και ελπιζω να εξακολουθησω να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης, εχοντας οπως και τώρα, ανθρωπους στο πλάι μου κοινης αισθητικής και ηθικής! Το σημείωμα μου δεν έχει ίχνος απολογητικής διάθεσης (και γιατί άλλωστε)!

Φιλιππίδης: Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλει ότι της «όρμηξε» στο καμαρίνι!

Απλως δε θέλω να δημιουργηθούν ψευδεις εντυπωσεις πως το καλλιτεχνικό μου "σήμερα" είναι ανενεργό η "κατεστραμμένο" λόγω αυτού του προσώπου! Αν άφηνα στον εαυτό μου να συμβεί αυτό θαρρώ πως τότε ναι… Θα μιλούσα για πραγματική ήττα και αποτυχία! Βεβαίως και σοκαρίστηκα και τρόμαξα ως νέος τότε ηθοποιός και γι' αυτό και καταδικάζω ΕΝΤΕΛΩΣ τέτοιες κακοποιητικές συμπεριφορές! Φυσικά και θα μπορούσαν να σταθούν πραγματικά ευνουχειστικες για πολλούς συναδέλφους γι' αυτό και η θέση και ο αγώνας σας-μας είναι ιδιαιτέρως σημαντική! Επειδή δεν προσπερνάμε όλοι με την ίδια ταχύτητα τις διάφορες και διαφορετικών ειδών κακοποιήσεις γι' αυτό και χρειαζεται να ‘μαστε ο ένας πλάι στον άλλον! Με συγχωρείτε για την πιθανη "φλυαρία". Συμβαινει προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων! Συνεχιστε έτσι ΣΕΗ και ειμαστε διπλα σας! Ευχαριστώ! Πέτρος Μπουσουλόπουλος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top