Φιλιώ Πυργάκη: Κηδεία με κλαρίνα και παραδοσιακά τραγούδια

Η συγκινητική ανάρτηση της Χάρις Αλεξίου

Υπό τους ήχους κλαρίνων και παραδοσιακών τραγουδιών συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος που τη λάτρευε, μαζεύτηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στη μεγάλη φωνή του δημοτικού τραγουδιού Φιλιώ Πυργάκη.

Φιλιώ Πυργάκη: Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία φωνή του δημοτικού τραγουδιού

φιλιω πυργακη κηδεια

Η σπουδαία ερμηνεύτρια που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, το Σάββατο 17/7//21, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, κηδεύτηκε την Κυριακή και ώρα 18:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Άκοβας Άργους.

φιλιω πυργακη

Φωτογραφία από την κηδεία της Φιλιώς Πυργάκη/ Πηγή: Αργολικές ειδήσεις

Νωρίτερα γνωστοποιήθηκε πως η οικογένειά της επιθυμούσε αντί στεφάνων τη δωρεά στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Ελπίδα». Να θυμίσουμε πως τον Μάιο είχε πεθάνει και ο σύζυγος της Φιλιώς Πυργάκη νικημένος επίσης από τον καρκίνο.

Το «αντίο» της Χάρις Αλεξίου στη Φιλιώ Πυργάκη

«Κάθε φορά που χάνεται ένας μεγάλος που υπήρξε θεμέλιο της παράδοσης μας νιώθουμε αγωνία για το αν θα πάρει κάποιος άλλος αντάξιός του την θέση του. Η Φιλιώ Πυργάκη θα έχει την θέση της μαζί με τους άλλους διακεκριμένους της ιστορίας του δημοτικού τραγουδιού στην αιωνιότητα. Η θέση της όμως εδώ σ’ εμάς μένει ορφανή. Με την ευχή του Θεού ταξιδεύεις αδελφή μας. Αιώνια η μνήμη σου και η ευγνωμοσύνη μας που τραγούδησες για τους Έλληνες» έγραψε η Χάρις Αλεξίου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top